Posts

Showing posts from December, 2013

Hobbit...

Image
Kali terakhir aku pi tengok movie bulan lepas dengan HH, ntah tak ingat dah pun citer apa. Rasanya citer ganas-ganas juga sebab aku sleepy kalau tengok citer lemau atau feeling-feeling ni. Mungkin juga faktor usia, rasanya layan citer yang berentak fast and thriller lagi mengembangkan saraf berbanding citer Cinderella atau Mr Arrogant...ehh sorry Mr Arrogant tu kat tv, maaf gua dah lama tak tengok tv. Tv kat rumah tu gua sedang berkira-kira nak jual timbang kilo ja, ada sapa-sapa nak? Semalam ketika keluar berfoya-foya dengan Cikgu Z, kami buat keputusan drastik nak tengok Hobbit. Hobbit? Ya, sebab aku kononnya minat pada bekas laki Miranda Kerr...sapa lagi kalau bukan kembang setaman Bloom tu..jadi kami pun ghaib dalam TGV Cinema selama hampir dua jam. Ok kisahnya memang marvellous, yummy and delicious sebab kesan digitalnya sangat mengujakan bagi aku yang tak berapa nak tahu sangat pasal filem sequel ni. Pada tahun 93, ketika belajar mengenai filem dengan arwah Dr Annuar Nor Arai, …