Wednesday, 6 February 2013

Kalbu...

...bulan balik jatuh
hati merusuh-rusuh
dan jiwa pun runtuh!


...bulan di langit suram
perasaan lantas kelam
dan suara pun diam!




Penasaran!

19 comments:

  1. Replies
    1. Farah Waheda
      Nothing..saja ambik mood..:(

      Delete
  2. Panasaran? Why? Who? Or With whom? Are u okay?

    ReplyDelete
    Replies
    1. AATW,
      im ok.thanks for your concern....come to KL bawa aurora..hihi..

      Delete
  3. penasaran.... da lagu klasik tjuk penasaran..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nizam.Ariff
      a ahh aku suka gak lagu tu..

      Delete
  4. dulu2 penah dengar satu lagu tajuk PENASARAN..

    nanti yer,,,, nanti tak penasaran lagi... apa kes u ni lalink??? he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Net
      tak dak penasaran aih..saja je..
      nanti u datang kita penasaran le sama2 depan tv tu nak..hihi

      Delete
  5. jgn la penasaran sgt kak.
    jom kita cekik pavlova.


    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. TasekM
      pavlova? ko buat ke dik?
      hanto le umah akak sket..bawak dak MC eh CM?? Ahh lupa la pulak..

      Delete
  6. LW sayang..

    K.Sham mmg x pandai bab nak pujuk2 ni..
    Cuma my advise.. you know best what to do when you're feeling down. You live long enough to deal with every problems in every situation.

    p/s;
    Barakah day ahead dik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sham,
      saya pun tak tau cemane rasa kena pujuk..dulu2 pun masa berdua tak de istilah pujuk. Kalau gaduh, lama2 baik sendiri...kalau ada yg pujuk, pelik pulak rasanya..:)

      thanks sayang!

      Delete
  7. Ni yang den tak gemor ni....bukak bukak blog dah bunyi cam sediiih je.....apa kah yang membuat kan cik adik tak bergumbira?

    Rasa nak ajak kamu ngan NP geder geder je....serius rindu dah lama tak berborak sakan....tapi tu lah minggu ni pulak ada 3 jemputan kawin dan on the 9th adik nak gi umrah...so nak berkelana ke rumah dia pulak...nak polok2 cium.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sha
      Nakkk!!! bila tu nak bergeder-geder? hehe saya boleh jer kalo off day..tapi la ni tak menentu le kak sha sebab kilang kertas saya dah ubah jadual..dulu saya jaga bekalan dakwat cetak jer..la ni kena tugas baca pruf pulak..langsung tak boleh tuang..

      Delete
  8. Replies
    1. Kak Dinas,
      u too kak :(

      Kak thanks for inviting me tapi saya tak reti nak klik mana nak masuk blog akak..nanti saya cuba lagi ya..

      Delete
  9. Тurn οn а floureԁ ѕurface and knead fοr 10
    mіnutes, аԁding more flour as nееԁed.
    І сan't exactly remember why--maybe it was peer pressure from our health-driven community, who knows. Sometimes the pizza slice seller will place your precious portion inside of a triangle-shaped cardboard container, smile, then wave you on your merry way.
    my web site > pizza stone

    ReplyDelete
  10. kalau bisa aku jadi penasarannnn.... sampai mati akan ku .....*lupa lirik..*
    ewahh...

    kak Sharifah!!!!! bila bila?? nak lasagnaaaaaa....ha ha ha...

    ReplyDelete
  11. LW:

    ...ketika bumi dan langit bersatu, keberuntungan dan kecelakaan sama sahaja.

    x

    ReplyDelete