Wednesday, 28 November 2012

Hari Rabu tanpa kata-kata..


24 comments:

  1. Replies
    1. Irfa
      try buat dulu..akak memang suka menu gini...:)

      Delete
  2. ikan segar, di'fillet'. menggiurkan.

    nak tanya. apakah nama masakan di gambar last itu.?! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepa,
      panggang macam biasa je..
      cuma kena marinate dulu jap ikan tu
      then letak olive oil sket
      masuk oven..

      Delete
  3. Pictures tell a thousand words.

    *On my way to the kitchen now... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eliza..
      yoohoo masak apa kat kitchen tu..hihi:)

      Delete
  4. Woooooooohhhhhoooooooooooo! Sedap! Sedap!

    ReplyDelete
  5. wordless............................................

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khairul Abdullah
      wordless...but still with word..hehe

      Delete
  6. Aiyakkk.. dah la aku tgah lapar.. waa... mohon pos ke sini.. Ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. reenapple
      apa kata ko turun KL..
      mai la menginap di windsor..
      nanti aku masak untuk ko nak..:)

      Delete
  7. Walawei jeles akak ko ni....kang tak pasal pasal gi dapur main masak2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak sha
      ala apa ada nak jeles..
      akak nyer menu lagi sedap kot..
      saya punya ni menu suka suki kemalas-malasan jer kak..ekeke

      Delete
  8. gojes gojes & yummeeehh.... bila i boleh datang ni utk santap ni..?? hehehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. m.u.l.a.n
      haaa bila nak mai ni..i dah ada kat rumah..:)

      Delete
  9. Replies
    1. MystoryPic
      Kat rumah..hehe


      LW.

      Delete
  10. Lalink jangan lah merendah diri.....akak ko ni bukan semua masakan dia pandai pun....yang dia masak dan eksyen dekat ko yang tu je lah yang dia pandai...ahaks ahaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sha,
      elehhh malu le tewww
      whatevaaa soto kak sha marbeles!
      Nak! hehe...



      LW.

      Delete
  11. buat kat i mcm ni juga okay...

    -net -

    ReplyDelete
    Replies
    1. NenetPenne,
      hokayy!
      dengan syarat..
      mai windsor!



      LW.

      Delete