Tuesday, 20 November 2012

French stitch bookbinding...



Lain-lain gambar, boleh tengok sini atau pun masuk sini.


Nota: Kalau rasa berkenan..roger gua!

32 comments:

  1. mana nak ada masa, mcm2 u buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. NenetPenne,
      Tu pun sebab ada 24 jam, kalau ada 25 jam..yang sejam tu apa lagi i boleh buat..hihi

      Delete
  2. hah... nak bind dah boleh.

    apa lagi, mana cerpennya???
    ko tulis dan bind macam ni... exclusive woo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nizam.Ariff
      Ko nak bind apa? Buku tu adalah souvenir book actually..
      Nanti-nantila cerpen tu, dah lama dok membiak dalam kepala aku cuma tangan je tak sampat nak taip..:)

      Delete
  3. Replies
    1. Irfa
      Kan..akak sanggup masuk workshop sebab nak belajar buat buku ni..

      Delete
  4. wow.! cantik.

    nak tanya. buku apaka yg sesuai untuk dibinding sebegini.?!

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepa,
      semua buku boleh tapi kalau aku cadangkan buku utk souvenir sesuai sangat..

      Delete
  5. smartnye buku!!! i like beautiful books:)

    Dear, me sudah pergi Burps and Giggles!
    Thanks for introducing the place to me.
    Saya menjadi kanak2 Ribena sebaik saja sampai di sana.

    Thanks dear...I mentioned ur name in my blog.
    Credit to you:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cHeRyNa @ Sha
      Best kan tempat tu..sangat santai...
      Ok after i back from o/s we meet up for coffee yeah..ill visit you @ KLCC..can?

      Delete
  6. aku terfikir kalau aku yg buat.
    mau 4 tahun pun tak siap.

    kah2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tasekM
      Ala ko saja je nak spedo akak kan,
      kejap je lah nak buat buku ni..kacang jer!

      Delete
  7. tasikm dasar tak reti menjahit... kakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nizam.Ariff
      Tas tu saja je buat tak reti,
      kalau ada butang baju org rumah
      dia tercabut, aku gerenti dia
      boleh menjahit..hehe

      Delete
  8. Cantik nya......semua benda awak pandai buat.....jeles akak.....patut lah busy je memanjang....nak masak.....nak tulis cerpen.....nak buat bookbinding...eh semua lah....akak respek dengan orang yang sentiasa cari ilmu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sha
      saya ni tamak haloba kalau bab masuk woksyop...dok ada banyak lagi woksyop saya nak p ni..nak update blog pun menggigil sebab semua nak terkam..muehehe...tu belum masuk dapur lagi nak buat soto ****** (6 stars) kikiki!

      Delete
  9. LW,

    oh my..awak nih sgt kreatif dan rajin. mau jadi adik saya tak..adik maniss? ekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eliza,
      nak! nak! nak! ehh tetiba...hihi..
      ok mau jadi tetamu saya tak..kakak cantik?? ekekek

      Delete
  10. LW

    Soto boleh tunggu.....tak pun kalau nak manja manja datang je lah ke TPG.....tapi tak kan asik nak makan soto je kan....kita masak lain lah pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sha
      Owhh terima kasih kerana offer yang sangat lumayan..tapi bak kata NP, kami tak bolehlah mengambil kesempatan di atas kebaikan kak sha ini...apa kata kak sha pulak datang lepak2 ke Windsor..nak? Kita buat beskut cekelat cip..hehe

      Delete
  11. Ehem ehem....saya dah ada dah - special edition lagi..terbang terus dari malaysia ke german...

    es ist schön und ich liebe es. Danke sehr LW!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khairul Abdullah,
      Owhh dah ada?? Sapa laa yg hantar tu..mwahaha

      Vielen Dank Khairul, wenn Sie in KL nach Windsor kommen und Sie können einen neuen auswählen ... hehe

      (Nasib baik ada Google..haha betul ke ayat ni..?)

      Delete
    2. Hahaha...its not perfect i think (since im also struggling with grammar) but very much understandable :)sehr gut!

      Delete
  12. LW

    Apa plak ambik kesempatan...tak der nya....tak kan sekali je jumpa....mestilah nak berkali kali kan.

    Insyaallah kalau ada kesempatan dan masa....akak mesti sampai tapi awak tu busy sangat....ada masa ke?....kerjaya awak tu bukan macam akak....akak lain lah home minister......nak gak kan.

    ReplyDelete
  13. tolong simpan satu...!!! bayar masa jumpa.. (planning secepat boleh ni..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. m.u.l.a.n
      ok insyaAllah..lepas balik outstation nanti kita roger..:)

      Delete
  14. hi kak!
    ada buat website yang proper x untuk jual semua ni?ehehe :)
    suka design akak dan kaler yang digunakan...

    take care kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mr Clive..ada..just a simple blog. Tak sempat nak buat cantik2..

      U too take care!

      Delete
  15. cantiknyaaaa... cam nk blaja buat jugk la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sue..
      mai la turun KL..boleh ambik kelas dengan saya..:)

      Delete