Wednesday, 4 July 2012

Songket series...timeless

15 comments:

  1. omai omai... sangat menggoda kalbu... i like...!!!

    kudos faz..!!! semua hasil sangat gojes...

    ReplyDelete
  2. Kretip sungguh dok memintai binding tu. Macam2 corak ada :)

    ReplyDelete
  3. update blog plis..i tahu u sibuk tapi i lagi sibuk menyibuk nak baca blog u...walhal exam ada lagi nih...

    ReplyDelete
  4. m.u.l.a.n
    thanks..hehe...idea sekali sekala mendatang, lepas tu senyap..o ya lepas ni i cuti blogging dua minggu...mc..nak ngadap BOS..


    ReenApple
    tq reen..


    DInas Aldi,
    Kak dinas, pintalah tu sama ja..benang ja lenlain kaler..jangan tertipu kak..hikhikhik!

    ReplyDelete
  5. Telor Power
    Rare kah? Ala besa besa je tu..


    Mr Clive,
    tq...:)


    Miss PurPle
    tq...:)



    Uncel Gedek,
    sesaja le tewww buat tak nampak..

    ReplyDelete
  6. Nenet Penne,
    Tak sempat nak hupdet you...tersangat busy..last last minute ni kan..segala bagai nak buat tapi tak juga settle..phewww! settle tak settle bila dah hilang dari KL baru jadi settle dengan sendirinya...yg penting phone tak dak coverage...sapa pun tak boleh call..



    Mr clive,
    hi there..im fine, tq.

    ReplyDelete
  7. Hi Lady Windsor, that looks really beautiful.....love the design....and colours.
    It's yours?
    Have a great week, and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  8. Hi Uncle Lee,
    Yeaa it's my creation..thanks!:)

    ReplyDelete
  9. since phone tak ada coverage, i'm gonna miss u then..

    eh elok gak tak ada coverage kan..kang tak terbuat kerja yang seharusnya yang patut kita buat kalau ada orang call...

    let have some peace over there kan...

    ReplyDelete