Saturday, 9 June 2012

Order from my boss...

Actually i just simply showed her a book that i binding it before and never thot that she want to order from me..she want 4 books and every book has it own character...fabric from IKEA...as usual!

Mix and match cotton tape and the minlon thread...i did crosstitch bef..and that was the remnant of it..
Kareful maa...ready to hand over to the boss...:)sorry fot the bad quality of pic..taken by hp cam.

14 comments:

  1. aku suka yg buku Cartier dan buku wana hijau lumut sebelum ni.

    *Esok aku nak beli kertas :)

    ReplyDelete
  2. Nong Andy,
    oo yang itu koleksi aku sendiri, ini yang ditempah customer..
    kau beli apa-apa kertas yang kau suka, lagi best..aku suka brown paper ni..

    ReplyDelete
  3. ya.. coklat pun best. aku nak coklat dan hijau lumut hehehehe.. paper tu aku nampak macam tebal jer yg dlm gambar LW, buku warna hijau lumut tu.

    ReplyDelete
  4. wooaahh... cantik nya u buat semua tu...!!

    ReplyDelete
  5. tahniah....
    murah rezeki kerana gigih. hebak mu sis

    ReplyDelete
  6. Nong Andy,
    Ooo kau suka warna hijau lumut tu ya, yang fabrik macam askar punya tu kan. Aku sayang buku tu sebab bukan senang nak dapat kain macam tu..


    M.u.l.a.n
    Thanks...i buat sebab minat..sanggup tahan mata nak menjahit buku tu..:)



    Abang Zam,
    apa-apa roger tau...hehe

    ReplyDelete
  7. Nenet Penne,
    Noted! hihihi...nanti ya...


    Telor Power,
    Mekaseh, doa aku murah rezeki ya Bro, nanti penuh tabung Manjung boleh visit ko la nanti..

    ReplyDelete
  8. good news! congratz akak! ade yang berminat leh r pelan2 majukan bisness kan pasni.. =)

    ReplyDelete
  9. Lady W: ok hahaha
    alah tak salah melihat org muslim maju. jadi harap2 doa itu akan dimakbulkan oleh ALLAH

    ReplyDelete
  10. kay_are,
    yerp thank God, tak sangka plak ada orang nak beli, akak just buat je sebab minat...



    Telor Power,
    InsyaAllah...mudah-mudahan Amin!

    ReplyDelete
  11. hehe...selitkan laaa surat mintak naik pangkat sekali... :P

    ReplyDelete
  12. Mr Clive,
    tarak berani ooo...hahaha

    ReplyDelete