Wednesday, 20 June 2012

Mute Wednesday...


15 comments:

  1. Cool gile! Mane akak dpt pic2 nie?

    ReplyDelete
  2. ini?? Aku suka gamabr ini.. yg terutama yg first itu.. comel. heheh

    ReplyDelete
  3. Aku suka gambar last :D

    gambar pokok tu.. rasa2 mcm tgk movie harry potter :)

    ReplyDelete
  4. aku sokong NA tu....yg last sgt style

    ReplyDelete
  5. SM,
    Imaginasi and creativity and yet awesome!


    Mommyfara
    Kan..suka tengok pic yang kita pun tak pernah terfikir akan kreativiti mereka..someone email me, dah lama, saja akak simpan..



    HaniAsyira
    Yerp, sangat berseni!:)

    ReplyDelete
  6. Nenet Penne
    I konon nak buat wordless wednesday tapi siapalah sayer..kan blogger suka buat ehtry ni..jadinya sayer adalah blogger indie yg pakai istilah sendiri..wednesday mute..:)



    Irfa,
    Hihi...ini semua pic yang saya sker....



    ReenApple,
    Aku pun suka hairwired punya cik menti tu...sebab tu aku letak first..

    ReplyDelete
  7. Nong Andy,
    Aku suka sumer pic tapi yg paling suka ialah si tikus comel tu.



    Telor Power,
    Aku ngeri tengok pic pokok tu tapi nak gak tepek pic sini...



    M.u.l.a.n
    kan..really cool!:)



    Mr Clive
    Yeah...hidup mesti setylo! Hehe..

    ReplyDelete
  8. ngeri??? hahaha ia perasan yg paling seronok sebenarnya

    ReplyDelete
  9. Telor Power,
    Bro, nak je aku ajak ko melawat rumah berhantu belakang opis aku..tsk!

    ReplyDelete