Saturday, 16 June 2012

Anger management...

People often shout when:
they angry and some get mad!
People often cry when:
they sad and some start to isolate their self to be calm.
People often eat when:
they worried and some start to smoke like a dragon.
People often raise up their middle finger when:
they really angry and some will fcuk etc.


What should i do to manage my anger??? 
Arghh dayyummmm!





22 comments:

  1. ya.. aku selalu mau jadi dragon bila marah...

    *sedang marah??

    ReplyDelete
  2. anda perlu makan ais-krim.
    yeay!! (>.<)

    ReplyDelete
  3. Nong Andy,
    Aku rasa nak jadi Ultraman Dyna, boleh fire sesapa saja yang aku suka nak fire kan? Kan!

    Ya sedang marahhhhh!



    Blog Tips Kurus
    Makan ais krim??? Yayy!! Saya nak ais krim keladi! Tak pun bagi saya vanilla!

    ReplyDelete
  4. dengar lagu. kadang2, abg dengar lagu kalau abg marah

    ReplyDelete
  5. Abang zam,
    aku kalau dengar lagu tertidur terus..hahaha

    ReplyDelete
  6. erkk.. aku kalau nak marah teramat aku nangis.. lepas tu aku tidur lepas tu aku p makan ice cream.. baru okey gegila.. hehe

    ReplyDelete
  7. ReenApple,
    nampaknya dua daripadanya yang ada pada kau itu aku buat..aku suka asikrim haagen dazs...yummy! dan kemudian zzzzz...hahaha

    ReplyDelete
  8. hahaha.. best juga lau boleh jadi ultraman hehehe.. fire..fire aja :)

    ReplyDelete
  9. Akak kalau marah sampai badan menggigil, mesti nanges. Lepas tu insyaallah lega :)

    ReplyDelete
  10. rasanya takleh tahan kalo marah2 ni.. baik lepaskan je tapi kena berpada2 lah..

    but in my case, memang kalo i lpeaskan, sangat sungguh tak berpada2.. hahaha tapi lepas tu rasa lega gila...

    ReplyDelete
  11. kalau sy marah sy start mumble sini-sana.. keh2.. tengok kartun.. pastu makan.. perghhh..

    kdg2 org marah menulis kan.. =)

    ReplyDelete
  12. listen to hardcore musics! hehehe :P

    ReplyDelete
  13. istifar byk2 jika marah.

    tapi ada jenis2 marahnya juga. biasanya kalau jari antu ku naik,,,sudah tentu itu aku berada dlm sgt marah.

    untung dapat sign middle finger, kalau time aku marah dapat penumbuk barang berdas2 kan dah tak best.

    ReplyDelete
  14. Nong Andy,
    Itu la pasal, naik baik aku nak jadi ultraman dyna saja, kalau aku jadi 'hantu' mesti banyak pinggan pecah dan kertas terbakar, tak pun kalau aku buat boxersize, coach pun silap gaya tumbang nak tahan kick aku...hik!

    ReplyDelete
  15. Dinas Aldi,
    Kak Dinas, saya pernah mengalami situasi begitu..masa tu ketika memandu pulang balik kerja, ada lori pick up sudah taram side mirror saya dan segala bagai perkataan keluar dan menggigil jugalah...hehe!

    ReplyDelete
  16. m.u.l.a.n
    Berpada-pada eh...wahh hebat tu..gerun saya mendengarnya...hikhikhik!

    ReplyDelete
  17. HaniAsyira,
    Menulis pun ok juga. Saya turut menulis jika tahap kemarahan adalah berkaitan dengan individu yang dekat dengan saya, sebab marah pun ada banyak kategori kan, jadi cara releavednya pun berbeza-beza juga..:)

    ReplyDelete
  18. Mr Clive,
    head banging ek? Haha lagi memuncak kemarahan tu..i often turn on to the mozart, kitaro or strauss music!

    ReplyDelete
  19. Telor Power,
    Alamak..marah dengan penumbuk..nanti jumpa aku bro jangan kuarkan penumbuk tu ya, aku gerenti akan suruh kau makan sampai kenyang dan marah diri sendiri sebab kenyang, boleh!

    ReplyDelete
  20. hahaha takde lah...marah pada org yg buat salah ngan kita secara melapaui batas saja

    sampai sekarang belum kenyang lagi sis hahaha

    ReplyDelete
  21. Nenet Penne,
    Power..perghhh!!!


    Telur Power,
    Marah berpada-pada, sebab kalau marah lelebih nanti bertukar jadi sayang....acane tu..hikhikhik..

    ReplyDelete