Tuesday, 15 May 2012

Who is diva?

Everybody knows  that the word ‘diva’ in Malaysia is refer to an artist like Anita Sarawak, Siti Nurhaliza or Ziana Zain and others. The fact that we put a lot of respect to the person with diva title...it means diva is  vogue, famous, and every thing is great...hahaha. Ok..buttttt.....if you go to Abu Dhabi, UAE,  diva is refer to..jeng!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
....wait aaa??
diva....where is the diva??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
a diva in Abu Dhabi is a camel....hahahaha!




I am Abu Dhabi darling diva...:)
The perfume bottle..unique! And the smell is...arghhh nice too..:)
These two items, fridge magnet and perfume, was given by my ex boss to me as souvenir from Abu Dhabi..nice ex boss isn't?

24 comments:

  1. alalalala.. comelnya camel tu... heeee... Nk juga.. kikiki

    ReplyDelete
  2. ReenApple,
    Diva tu terhad, hanya satu je dibawa balik ke Kuala Lumpur..nanti kita gi Abu Dhabi tangkap diva tu banyak2 yek..haha

    ReplyDelete
  3. pasni takde sapa nak ngaku jadi DIVA.hehe

    ReplyDelete
  4. diva!!!! nape kiut sangat ni.. aiyok!! da kat sini x?? kat abu dhabi ke ke??

    ReplyDelete
  5. Irfa,
    Mueheheha...kan..hambek la sapa yang nak sangat jadi diva tu...



    HaniAsyira,
    Itulah dianya diva Abu Dhabi yang kiut miut...unta gitewww! Kelass sungguh gelaran mereka kepada spesies itu..

    ReplyDelete
  6. Unta, kahkahkah! Comel sungguh depa hias unta tu siap dengan kasut tinggi merah lagi, wakakakakak!

    ReplyDelete
  7. you are my 'diva' la beb! hahaha! (please refer malaysian term)

    ReplyDelete
  8. sangat beruntung....


    aku tidak pernah dapat hadiah dari mana pihak sejak bermula masuk sekolah menengah. sgt jeles tgk

    ReplyDelete
  9. Dinas Aldi
    Kak Dinas, muehehe kan org sini teruja sebut diva itu kepada penyanyi tapi diva yg sebenar adalah unta..



    SM,
    O yeah...diva divana lah sangat..hahaha.

    ReplyDelete
  10. Telor Power,
    Alaa siannya,..meh turun KL nanti dapat banyak hadiah..tak caya tanya lu punya bro SM tu..kehkehkeh! Kalu turun KL jumpa gua, kek cekelat dah tentu dapat..

    ReplyDelete
  11. owh dalam perancangan tu sis....tunggu

    ReplyDelete
  12. salam lw


    sedap tak bau perfume tu ?

    ReplyDelete
  13. untungnye dpt perfume mahak
    untung

    ReplyDelete
  14. sib baik i bukan diva tapi queen... yes i am... ha ha ha.. queen control yang suka mengkontrol..jeng jeng jeng...

    ReplyDelete
  15. Telor Power,
    Ok let me know earlier.


    Rezeki@bapak,
    Boleh tahan wangi juga baunya...



    Abg Zam,
    Rezeki kan..orang bagi kita ambik je...:)

    ReplyDelete
  16. Nenet Penne,
    Queen itu harus, memang kena queen control kalau tak karang merempan ke tempat lain...hehe

    ReplyDelete
  17. dapat secebis bau isi dalam botol cantik tu, jadi lah

    ReplyDelete
  18. intan.maisarah
    a ahh..tapi sayang pulak nak guna...sebab botol cantik..:)

    ReplyDelete
  19. malas dah nak buat blog lain..kang ada pulak kaki skodeng.. tutup teruslah senang...citer apa2 kita simpan dalam dada..auwwww..

    ReplyDelete
  20. Nenet penne,
    Buat blog lain, new phase new version...

    ReplyDelete
  21. NP : betul tu buat lah yg baru..

    ReplyDelete
  22. haha jadi anita sarawak = anita camel? :P
    hehe
    anyway, perfume tu mesti sedap bau dier kan?hehe

    ReplyDelete
  23. Mr Clive,
    Boleh tahan arr baunya...normally kalau middle east punya perfume ni keras sket kan tapi these one i suka baunya...quite qalm..

    ReplyDelete