Tuesday, 3 April 2012

Masalah teknikal...

Berlaku kesilapan teknikal.. Blog ini diberi mc seketika. Sekian.

23 comments:

  1. Alaa....must be away at the moment XD

    ReplyDelete
  2. Np kak? Tak pelah, semoga lekas sembuh blog akak ni ye?

    ReplyDelete
  3. what??? Mc lagi??? not again...
    blog i pun akan mc selama 4 hari jugak...
    i'm outstesen...

    get well soon yaaa

    zaijian..

    ReplyDelete
  4. Akak klik 2 kali baru boleh sampai blog ni, sebab masalah tu ka, dik?

    Take care ya..

    ReplyDelete
  5. bagusnya blog LW ni. MC ada notis hehehe.. nlog aku kalau nak MC.. ikut suka hati je hehehe...

    ReplyDelete
  6. erk..blog ada mc?
    cool, sis..hehehehe

    ReplyDelete
  7. kenapaaaa? :(

    by the way, thanks komen kat cerita saya kat s7w :)

    ReplyDelete
  8. bulan telah menampakkan diri dengan cahaya yang cemerlang dan bentuk geometrinya yang amat sempurna. tapi vamp?

    ReplyDelete
  9. lw..
    saya baca entri yg lW tulis bertajuk 'kalaulah aku tahu (4 hari)' tpi bila klik takde pulak entri ni.pelik kan?

    ReplyDelete
  10. SM,
    Blog aku sentiasa ada masalah, mc, el tu kira perkara biasa..macam tuan punya jugalah..kejap2 semput, kejap2 batuk ntah2 esok...langsung dah x update..haha!

    Oh ya, bulan ada saja di situ. Suisnya sudah diset di ibu sawat, tepat 15 haribulan Melayu, nyalaan terang be derang dan bila haribulan jatuh, ia malap seketika..aku suka lampuNya ini sebab aku tak payah nak bayar bil electrik setiap bulan..f.o.c for the whole life beb!


    Liselle,
    Yerp I'm away but still in KL, away from pc, laptop etc for a while..kalau ikut hati I wanna be I front of it 25 hrs / day...hihi

    ReplyDelete
  11. Pok Amai Amai @ Mommyfara,
    Ya dah sembuh..blog dan tuan punya blog dah sembuh sepenuhnya...itu pun jenuh jumpa tabib segala bagai...yay! Dah boleh blogging...:)


    Mr Clive,
    Nothing..just a technical prob dear. And thanks for your concern..sometime we plan the best but HE rules and I choose to be quiet or mute for a while..time's healing...aite?

    ReplyDelete
  12. Nenet Penne @ NP,
    MC akan jadi lebih kerap sekiranya berlaku tekanan outer and inner...haishh keje macam I ni banyak risiko, banyak tekanan dan banyak juga sukaria...hehehe tu yg dok bertahan ni...



    Hiedayahrosli,
    Ok I'm back..meh...hehe:)



    Kak Dinas,
    Tu antara penyebab malas nak berblog...saya tak friendly user dgn sister baru blogger.com ni. Bila nak edit, terus hilang...hangenya rasa...tapi kena belajar juga sebab blog ini adalah kedai kopi percuma untuk saya lepak lepas kerja...jumpa kawan2 sini...kan..:)

    ReplyDelete
  13. Bidadari Syurga,
    Blog block sebab tuan punyanya mengalami mental block...now I'm ok and I'm back...hehe!



    C a'xoera ")
    Mc boleh, EL pun boleh sayang...nak mc meh akak bagi...:)



    Nong Andy,
    Apa susah...akulah doktor, akulah nurse dan akulah juga pesakit...jadinya mc sesuka hati aku sajalah Mami Shinta...hihihi..

    ReplyDelete
  14. Uncle Gedek,
    Ya saya konon nak upgrade tapi menyesal sebab tak tahu nak manage format upgrade yg baru ini..kacau bilau jading. Bila buat entry asyik hilang...geram rasanya!


    Teenager Housemaid
    Hikhikhik, yerp I took mc for the sake of myself..sesaja je kan..



    Run Aziluz,
    Oo btw thanks for visiting me too..kispen awak ada kelainan, mencabar apabila dibaca...

    ReplyDelete
  15. Irfa,
    Saya pening dgn format baru blogger, jadi bila silap sikit ia hilang, nak edit saya tatau so saya save walhal entry tu dah schedule sebelum ni masa format lama...senang citer saya buta IT...hik!


    SM,
    Aku dah jawab pasal bulan...

    ReplyDelete