Monday, 23 April 2012

I forgot to live..


12 comments:

  1. ...mari menikmati hidup sambil mencari detik keterujaan.

    ReplyDelete
  2. julio iglesias??? Enrique islesias kenal laa... hehhee.

    =)

    ReplyDelete
  3. bukak blog time office, confirm tak dapat tengok youtube..

    ReplyDelete
  4. reen, julio tu bapak kepada enrigue

    enrique iglesias a/k julio iglesias..haa gitu...

    i kan kalau sebut iglesias mcm terbayang glasier jer...

    ReplyDelete
  5. ala loading sgt lah... xleh dgr...

    ReplyDelete
  6. Hmm, for some weird reasons, I'm starting to like this song. It's so soothing...

    ReplyDelete
  7. Sa Fa Az,
    Kan...sekali sekala best juga dengar lagu yang bukan Dari bahasa kita...


    SM,
    Aku tak teruja tapi itu adalah sebahagian daripada cara aku menikmati hidup selain minum kopi tepi tingkap mengadap pokok hijau ketika larut malam...

    ReplyDelete
  8. ReenApple,
    Aku tak suka anaknya sebab dia bawa lagu contemporary. Aku prefer bapaknya kerana banyak lagu bapaknya aku pernah dengar sejak kecil selain lagu beatles, abba, honey M dan lagu2 Hindustan yang jadi kegemaran arwah nak dan abah gua dulu...ehh tetiba sebut gua...


    NP,
    A ahh I pun terbayang glasier bila sebut nama dua beranak ni...walaupun tak gemar dengan style bapaknya yg suka melanggan perempuan, tapi sebab suara adalah grade A, I dengar juga.

    ReplyDelete
  9. HaniAsyira,
    Lain kali cuba lagi, maybe berat sikit kot..


    Nisa,
    Let share the moment of this songs...pleasant to listen at aite? Besides that, I choose few songs more like stary2 nite, quantanamera and jambalaya..:)

    ReplyDelete
  10. OMG!u love this kind of music too??? high 5!!!ada geng!heee~

    ReplyDelete