Monday, 2 April 2012

How to be a success people...

19 comments:

  1. haha.. 4 the 1st time. i'm the
    1st..

    hehe.. tetiba aku ikut ckp omputih hehehe..

    nice name. lucky name? bah.. bisnes apa?

    coklat cake? hehe..

    ReplyDelete
  2. Insyaallah dik LW boleh! If there's a will, there's always a way :)

    ReplyDelete
  3. Nong Andy,
    Congrats dear..tapi aku tak sediakan hadiah untuk yang 1st..ngee...


    Blog-tips kurus..
    unable now..maybe some other days u will be able to do that..i wish u luck..


    Liselle..
    O yes bebeh...chasing dream!:)

    ReplyDelete
  4. Kak Dinas,
    Yerp...thanks kakak!

    ReplyDelete
  5. aku tak faham sebab tulis omputih la...

    ReplyDelete
  6. SM,
    Poyo la ko....siput sedut masak lemak sedap kan!

    ReplyDelete
  7. weh, jangan silap entri. siput sedut tu aku punya cerita la...

    aku hampir setiap pagi melayan `orang lama' punya cerita. kadang-kadang seronok, kadang-kadang boring. haha!!!

    ReplyDelete
  8. AhahHaha konpius aku...banyak sgt entry ko guna Nama siput. Aku suka siput sedut masak lemak tapi aku tatau masak, aku cuma tau makan je...

    ReplyDelete
  9. yela tu tak tau masak siput, karang tiba-tiba tubik entri resipi siput sedut bersama ketam ronggeng!

    ReplyDelete
  10. i pun selalu cakap thank you pada semua orang termasuk toll gate girl.. attendant parking..
    tak luak pun kalau cakap kan?

    siput sedut masak lemak senang jer.. exhubby i selalu masakkan untuk i..bhahahahaa

    ReplyDelete
  11. eh, ada... terkejut aku tiba-tiba masuk cerita siput sedut pulak.

    ReplyDelete
  12. NP,
    I pun tak faham dgn org kedekut nak cakap thanks kan..walhal satu sen pun x rugi..

    Hwarghh esok nak lunch dgn siput sedut masak lemak kat kedai makcik romaino..sedap! Hihi..


    SM,
    Sumpah aku x tau nak masak siput ni macam mana. Lagipun aku geli nak pegang ketika ia bernyawa tapi time dah jadi arwah dalam periuk belanga...sempoiii mak suka!

    ReplyDelete
  13. tapi bila kau sedut, boleh pulak kau tengok isinya. rasanya yang sedap secantik rupa...

    ReplyDelete
  14. thanks for line up this entry. some how im just guesing my self deep down *boleh ke? takutlah... and indeed... terima kasih selalu ada untuk aku gunapakai. telah di asuh* cuma kekadang rasa useless tu selalu sapa...

    ps: making a new business? bahasa kamu indah sayang... aku selalu doakan untuk kamu mencapai setiap keinginan tanpa menoleh kembali yg lepas2....

    mana pergi? lamanya senyap.

    ReplyDelete
  15. sholin kung fu hoyeah....

    ho ho yeah...

    sholin kung fu hoyeah...

    ho ho yeah....

    ReplyDelete
  16. langgar aje...nanti pikir...kehkehke

    ReplyDelete