Thursday, 26 April 2012

Blue Danube...

 

Song: Blue Danube
Compose by: Johan Strauss
 Dedikasi untuk Azzra Nurdini dan Azzfar Ishraff Aziz, esok-esok bila Dini dan Ee baca blog ini, mesti faham apa yang ibu dan mami buat..kenapa kami buat semua ini...kenapa ia berlaku...

13 comments:

  1. siapa DINI tu??? heee...

    lagu untuk aku tak de eh?? heheh. =P

    ReplyDelete
  2. ReenApple,
    Dini tu aku punya anak buah, usianya nak masuk tiga tahun. Dia suka tengok citer Angelina Ballerina dan nak jadi ballet dancer katanya...tapi dia ada nerve problem dan aku harap minatnya itu mampu mendorong dia mengatasi masalah saraf yang dihidapinya itu..

    Ok aku tujukan lagu Killing Me Softly untuk kau..boleh? Kita kan suka yang suram-suram kan...hihi

    ReplyDelete
  3. mohon LW dedikasikan abang lagu Pilot Speed - I'm Not Alright

    please

    ReplyDelete
  4. boleh tuju lagu ke...saya nak tujukan lagu untuk diri sendiri...ALLEJATE - JOSH GROBAN

    ReplyDelete
  5. tahu lagu ni tapi tak tahu nama....
    they dance so gracefully..
    alahai..comelnya...
    i pun ada nerve problem sejak2 muda nih..ehem *tetiba batuk pulak*

    ReplyDelete
  6. Abg Zam, ok aku dedikasi lagu Pilot Speed - I'm Not Alright ni khusus untuk ko ya...jangan tak dengar pulak tau...hik! Ohh ada lagu tambahan satu lagi..honeybun sugar pie..haha sila dengar!


    El Mariachi @ abg bro,
    Ok sesame mucho dan allejate ya...layan!

    ReplyDelete
  7. NP,
    Inilah dianya lagu Blue Danube..best kan kalau dapat tengok ballet dancer in real...actually anak buah I yg si dini ni memang kalau nak makan nasi pun kena buka citer Angelina Ballerina atau Pocoyo, baru dia makan...terpengaruh betul dgn citer kartun..

    ReplyDelete
  8. baru nak tanya siapa mereka.tapi persoalan dah terjawab pun :)

    ReplyDelete
  9. This music reminds me of Tom & Jerry when they were skating in the kitchen! hehehe.I'm okay now hehehe I've been to pressurised with the results for IPTA.huhuhu skrang hanya mampu berdoa dan tawakal :).Thx for comforting me that day,I'm feeling much better with your words of wisdom :D. <3

    ReplyDelete
  10. Sa Fa Az,
    Im not the one, but m trying to be...:)


    Liselle,
    Yes T&J..yeah i know u r totally ok...well done dear!

    ReplyDelete