Monday, 6 February 2012

Pasai pa ya?

Orang blogging, aku pun nak blogging
tapi bila blog kucar kacir
aku pun fenin
dah lama juga aku notis
blog sempoi aku ni lain macam
ada reply u all dok atas
ada yg dok bawah
bila aku buka email
ada few posting
di entry 'yang nombor dua'
tapi bila buka entry
posting itu tiada?
Pasai pa ya?
Virus ke atau aku yg
illiterate IT sebab silap setup
walaupun blog ni poyo
Aku sayang harta maya ini
Anyone pls help me??

26 comments:

  1. Aku salah sorang yg buat komen dlm blog ko bercelaru. patut aku komen dlm reply komen. Tapi tak.. tus reply ko dlm 'post a comment' seolah-olah itu new comment hehehe.. sowi..

    ReplyDelete
  2. Nong Andy..tu lah masalahnya..bukan ko sorang je yg ada masala bila nak komen...ada lagi yg kata kotak komen aku ntah mana pergi...ke aku silap setting atau blogger.com nak ambush aku..huhu

    ReplyDelete
  3. Sy tak nmpk pun kelam-kelibutnya. Stil ok klu nak reply comment pun.

    Akak kena try gugel la kak. Tgk jln penyelesaiannya.

    ReplyDelete
  4. Thanks Fara, tapi akak nampak kacau bilau bila nak reply...maybe akak silap setting...

    ReplyDelete
  5. ok je sejak azali...

    ReplyDelete
  6. Nape aku rasa pening dgn blog aku ni ek?

    ReplyDelete
  7. kau silap ambil dos kot...

    ReplyDelete
  8. Maybe kne cuba tukar setting untuk komen.hmm sy pun tak brapa pro XD

    ReplyDelete
  9. Siasat jangan tak siasat. Tapi, saya tengok ok je.

    ReplyDelete
  10. hurmm..x dapat la nak bantu selesaikan kes ^^

    cc pun x pandai..

    ReplyDelete
  11. Dewi pun rasa ok je kotak komen blog ini..

    ReplyDelete
  12. @Liselle
    I only know blogging jer..the rest tu kalau ada virus ke apa...pengsan!

    @cP
    ..kena tanya pakar ni..

    @Cik Cempaka
    tak pe lah CC, selagi boleh posting..kira ok le kan

    @Dewi
    Ok Dewi..tq..

    ReplyDelete
  13. err..saya pun tatau nak tolong sebab tak reti sgt..huhuhu..
    akak buat komen pop up window la kak..mudah sikit kot.. huhu

    ReplyDelete
  14. rosak yg macamana? ok aja. nak yana otterkan ke?

    ReplyDelete
  15. Ok memang boleh reply tapi nape tak kuar ya Ada beberapa reply lain..fenin!

    ReplyDelete
  16. tukar template
    abang rasa idea abang paling bagus

    ReplyDelete
  17. setuju dgn kata2 abg zam tu,,,pasai aku oun dah terkena. tu yg tukar template, dan dah ok dah.

    ReplyDelete
  18. @abang zam..
    thanks abang...aku tau idea ko memang tak akan menghampakan aku...

    @TP
    oo patutla wajah blog ko lain...hik! dapat tak tadi?

    ReplyDelete
  19. @TP
    orait..haa aku da tukar template..

    @SM
    aku da baca komen ko yg x kuar kat sini...ntah aku tatau dah nak buat macam mana lagi...

    ReplyDelete
  20. AAtWay..memang ada problem so saya tukar template...

    ReplyDelete

Sephora Miniature Palette Donut Shades Collection

Andai ditanya pasal mekap atau kosmetik jenama apa yang saya pakai?  Jawapannya ialah saya pakai semua  brand  yang sesuai dengan kulit w...