Wednesday, 22 February 2012

solitary...

notes that make a symphony
pastels that make a masterpiece
words that string a sonnet
colors that reflect you
imagine a rainbow with seven shades of grey
meadows as black and white as friesians lolling away
picture cowboys riding into monochrome sunsets
or divers plunging into deep charcoal seas
and i look into you
with a variety colors of life...

22 comments:

  1. I could imagine of how it rythms XD
    Dancing music notes,pastels flying on canvas sketching a masterpiece. Words go crazy! Colour of morning inspiration! :D

    ReplyDelete
  2. and you are my rainbow too...hihi

    ReplyDelete
  3. muahh2x! left and right...thehehe...ok catch u later..need to attend a workshop on law and defamation... tc

    ReplyDelete
  4. X payah...bukan ptg pun aku just throw my idea....

    ReplyDelete
  5. Life is like a rainbow. You need both the sun and the rain to make its colors appear.

    p/s little hi little hu for u Lady-Windsor :)

    ReplyDelete
  6. hehehe.. ckp omputeh ni yg aku kalah ni :)

    ReplyDelete
  7. workshop on law and defamation?
    wahhh menarik tu....

    ReplyDelete
  8. NP : bengkel pada undang-undang dan fitnah. kamus aku hilang. pakai google je... tapi dia kata talk tu sangat membosankan la beb.

    ReplyDelete
  9. Fizahanid,,
    Dear, Thanks for drop by here...nanti kita gosipping here and there yeah...hehe


    Telor Power,
    In a fact of matter, our life is full of colors....now my color is earth and pastel...


    NPenne
    Talk itu sangat sedut pada mulanya tapi pada sesi soal jawab ok sikit dan totallynya so so je la eh tapi kan speaker lawyer tu adalah botak gojes...sesiapa yg ahli kelab botak di sini sila jangan perasan ya..bhahahaha


    SM,
    Masa talk tadi aku rasa nak tdo je, aircon sejuk plak tu...

    ReplyDelete
  10. diulangi... "speaker lawyer tu adalah botak gojes"

    ayat diatas sama maknanya dengan "botak adalah gojes"

    ReplyDelete
  11. Elehhh....habis tu tak reti-reti nak belanja haku dan NP makan spagetti?

    ReplyDelete
  12. the time will come... (nasib baik spageti je, sengih)

    ReplyDelete
  13. Nong Andy
    Ahh jangan risau, aku pun bantai saja buat entry ini...hehe

    ReplyDelete
  14. @SM
    tak semua botak adalah gorjes woi... ha ha ha....

    haaa aku dgn LW tuntut janji...


    @LW
    lawyer + botak + gorjes? mmmmm mmmmmmm ha ha ha..

    ReplyDelete
  15. Aku x paham 70% daripadanya. hehe.. bagi dlm malay?

    ReplyDelete