Friday, 10 February 2012

Friday anecdote...

Sometimes when I say I'm ok
I want someone to look me
in the eyes
hug me tight and say
"I know you are not..."

This is not me but I like this quotation...found it in FB...that's all!

20 comments:

  1. "I can see your eyes deep inside you want to cry" -Eminem- Mockingbird

    ReplyDelete
  2. this is the quote that you are refuse to admit. (betul ke english aku ni?)

    ReplyDelete
  3. Petite Liselle: ngeeeee!

    SM: ..ok je tu...

    ReplyDelete
  4. kadang kadang abang nak je cakap abang tak okay

    tapi kang kena cop poyo pulak

    *dari mana entah abang dapat

    ReplyDelete
  5. Abang Zam...come come.
    U know me too rite...hug! XoXo
    Ekekeke...jangan cop aku poyo pulak tau?


    Teenager H...we both know..:) xoxo

    ReplyDelete
  6. Suke rumah baru akak. Sejuk mata memandang...mcm ade kat Europe lak. Hiks~

    Kak, sy peluk akak eh?

    ReplyDelete
  7. Mommy fara..XOXO...hug is a great gift and fix for all size..:)

    dah ambik tagline uncle gedek ni...hug...hehe

    a ah rumah baru ni feeling2 amsterdam...eeeuuu!

    ReplyDelete
  8. sini pun tadi aku xleh komen....penat jari menaip W.V tu...

    ReplyDelete
  9. TP nape ko x leh masuk blog aku ke? iskk jangan la blogger.com buat pangai lagi aku da penat nak adjust blog ni..

    ReplyDelete
  10. *look into your eyes* I know you're not.


    :)

    ReplyDelete
  11. hiadayah rosli, yes i am...:)XOXO

    ReplyDelete
  12. sya plak x leh komen kat blog u...try byk kali la LW

    ReplyDelete
  13. ah.. baru2 ni pun ada nampak kat FB ke blog ntah mana x ingat :)

    want me to hug u? :)

    ReplyDelete
  14. AAtWay,
    I pun heran dgn blog I ni kejap ok kejap x ok...tapi ye la kot blog ni pun poyos jer..hikhikhik! Xoxo

    Nong Andy,
    Nak! Nak! Nak! Lalala...xoxoxo!:)

    ReplyDelete
  15. last... sebagai penutup! hahahaa!

    ReplyDelete