Saturday, 3 December 2011

Dudel comel...

Aku suka karakter dudel ini, rasanya ini antara kartun / dudel yang sangat cute yang aku pernah jumpa sejak sekian lama menggemari watak2 comel begini..tahniah kepada penciptanya, Cik Cempaka, kerana mempunyau idea dan tangan yang sangat 'Midas Touch'..u go CC...teruskan berkarya dengan dudel comel ini...hihi..teringat juga TJ selalu mengejek, tak padan dengan usia..tapi perangai macam kanak-kanak..ya TJ ko tu pun apa kurangnya lebih bangka dari aku, tapi awek ko tahap belasan tahun kan...hahaha 1-1 ya TJ...ooppsss back to review ini dudel yang comel..yess sangat comel, kalau ada jual anak patung dudel macam ini, aku beli buat koleksi...            



2 comments:

  1. hihi, thanks yer

    tak kisah lah buat entry camner pun
    nanti Cc review balik ek ^^

    ReplyDelete
  2. Ok CC, tq! Comel tau tutup kepala dudel tu...polka dot lagi...hihi

    ReplyDelete