Friday, 30 December 2011

Complimentary entry..

 Uncle Gedek...I follow...hahahaha!
Nota: Ingat entry sebelum ini adalah entry 2nd last..tapi sebab ada entry complimentary sebagai follower tegar uncle gedek yg punya idea stylo pasal blogging, so aku pun terstylo sama...ini kali kedua follow stylo UG punya entry...bukan cilok idea tapi stylo milo yang tak dapat dielakkan....entry pertama adalah entry bergambar dengan rangka..hehehe...ok UG...stylo!

13 comments:

  1. Hihihi..muka over jelita, tu pasai kena delete!

    ReplyDelete
  2. Hihi..saya suka masuk blog uncle gedek yg kat atas tu...kebetulan tadi saya pergi somewhere dan terjumpa background yg sama dengan UG tu...saja buat entry macam dia..cuma saya palang je muka saya...saja nak camourflage..

    ReplyDelete
  3. Haha... Ini tak boleh jadi... kamu ada 'gedek detector..!

    (ramai gila orang kat situ, kan....?)

    ReplyDelete
  4. Hahaha UG I did it! Orang memang ramai mengalahkan panggung wayang tapi saya buat muka selamba badak minta tolong brader hensem snap utk saya...stylo kan!

    ReplyDelete
  5. amboi... aura uncle smpi kesini... glamuncle... :)

    ReplyDelete
  6. TP, hahaha...terbaek eh?

    BS, aura uncle tu memang vogue kan..hihi!

    ReplyDelete