Saturday, 12 November 2011

Yay: Nestle Omega Plus

Hamper Nestle Omega Plus for winner of Cholesterol Challenge Nestle Omega Plus 2011
YAY!!!..Berbaloi2 aku melantak quaker oat yang dinjj gila x sedap
dan berbaloi2 juga aku menogok susu nestle omega plus yang hazab rasanya tu..
finally...aku winner...tapi RM500 belum dapat
so dik non jangan nak mengada-ngada minta mak belanja
nanti mak sunat tau!!!

18 comments:

  1. perghhh,,,tahniah tahniah tahniah :DDDD

    ReplyDelete
  2. Hihi...once in a life time menang macam ni...tq! Tq! :-)

    ReplyDelete
  3. dah agak, mesti kau boleh menang kalau jumlah pemenang sama dengan jumlah contestant. hahaa...! malas aku nak congrat, bukan susah pun. hahahaachoooo...!

    ReplyDelete
  4. Weii tak hengat punya statement la tu...contestant 30, pemenang 20...aku top 3 eh...tapi ni yg bosan kalau jadi winner, panas la tpon aku petang tadi...hahaha!

    ReplyDelete
  5. abis tu, ingat kau sorang je panas? aku pun. wah, dah menang buat-buat lupa janji...

    ReplyDelete
  6. Err janji apa ek, oo belanja ko eskrim kan, ok mai sg long..

    ReplyDelete
  7. aik, dah menang terus lupa! lagi nak mintak belanja? macamana nak kekalkan status kejuaraan kalau lagu ni?

    ReplyDelete
  8. Eh lupa la beb...aku nak belanja ko apa eh? Makaihh...pasai pe aku pelupa sangat la ni! Sekarang ni masalah besar, aku lupa mana aku letak wallet yg di dalamnya ada segala bagai kad...siyes!

    ReplyDelete
  9. ah, bullshit la. jangan buat pasal...

    ReplyDelete
  10. Eh sumpah! Siyes beb...aku dah p buat report polis. Kat rumah confirm x de, kat office pun x de, dalam keta juga x de...last sekali aku kuar duit kat mid valley petang Jumaat. Then aku dah lupa, hinggalah petang tadi, kol 3 aku nak p HUKM, br aku notis wallet aku x de. Bab ni aku x main2 beb!!!

    ReplyDelete
  11. dah jumpa bomoh? boleh la dia teropong...

    ReplyDelete
  12. Bomoh pun bukan boleh pakainya, barang dah hilang...

    ReplyDelete
  13. dulu (lama dah) moto bapak aku pernah hilang, sekali mintak bomoh teropong, tak sampai seminggu dah jumpa. eh, ramai lagi ke orang kita yang percaya benda-benda mistik macam ni.

    ReplyDelete
  14. Ntah...aku x cayer..banyak yg celup sekarang ni..

    ReplyDelete
  15. mana taknya, kalau dah semua buat kerja atas nama nak cari untung. contohnya bidan. susah nak cari bidan yang tak kenakan apa-apa caj terutama kat bandar. kat kampung tu mungkin ada lagi kot.

    ReplyDelete
  16. Betul, sekarang banyak bidan terjun yang berani nak ambil kesempatan...

    ReplyDelete
  17. siapa-siapa yang kurang berhati-hati, dia la bakal jadi mangsa. apa yang aku nampak pengamal perubatan tradisional kat kampung-kampung ni prinsip diorang simple je. mengubat untuk membantu. bukan untuk cari makan. mungkin sebab itu ilmu diorang menjadi (dengan izinNya).

    ReplyDelete
  18. Kalau kat kg aku kondiden sket..tapi kalau kat KL ni, fikir banyak Kali nak guna service derang.. Banyak benar pengerasnya, benda tak jua menjadi...

    ReplyDelete