Sunday, 13 November 2011

Wow...rempit!

Aku keje weekend...bohsan gila..sekali masa nak turun melantak..
makaihh...berlonggok-longgok balak motor besar bagak dok lepak.
lepak kat bawah, betul2 depan pintu opis aku..terkesima mak!
kenapa la aku tak turun awal2..
kalau aku tau la depa ni dok ada kat bawah..
maunya aku menebeng tumpang naik..
aku tak malu dah...
kalu setakat mengendeng tu, memang aku sanggup buat..
1st time aku naik harley (pembonceng je la..) pada 96
bikers tu badan cenonet jer...aku ingat lagi, nama Ramzi
bawak ribut siot, dari Ulu Klang ke Port Klang..
laju macam angin..sangat, siap lack...tapi terkawal
sebab dia tau beban yg dia bawak sama berat dgn moto
aku nak pegang pinggang dia pun tak lalu sebab kecik sangat
eh ini kisah tahun 96
la ni dah 2011
Ok Yop Changkat Lada, lain kali ko nak merempit
aku nak tumpang ek..iskk ni yg aku rasa nak ambik lesen moto plak neh..
gila!

17 comments:

  1. Keje weekend?

    Weh! Kerja hapa ni...?

    ReplyDelete
  2. selera moto besau. patut la kapchai tak pandang. naaahaha!

    ReplyDelete
  3. Ala takat selera je...tapi tak le hadap...dua kapchai yg selama2nya melekat dalam kepala otak aku adalah yg bernombor DN 71xx dan WEE 43xx...

    ReplyDelete
  4. macam pernah nampak je. budak2 ofis aku sekarang tengah kemaruk dengan `naked bike'. aku sorang je tak pernah tukar moto. pergi jahanam, duit diorang...

    ReplyDelete
  5. Haha naked bike, togel je kan...eii budak opis aku pulak, lagi ngeri... Kejap2 tukar keta, kejap2 tukar keta...rupa2 nya test drive...

    ReplyDelete
  6. tapi smart jugak naked bika ni. kalau aku buat kat kapchai aku orait jugak. biar la orang nak cakap aku sewel pun...

    ReplyDelete
  7. Peduli la cakap orang, orang ada mulut, biar le depa nak bercakap...ko x yah kesah...

    ReplyDelete
  8. hahaa, tak ingin aku. aku normal lagi la! hahaa!!!

    ReplyDelete
  9. Ada aku kesah...kapcai ko kan....

    ReplyDelete
  10. (korek hidung sebelah lagi, buat muka tak tau)

    ReplyDelete
  11. i dah lama nak amik lesen motor ni..jom kita!!

    eh u nanti kalau u jadi pembonceng motor besar ni, jangan lupa invite i sekali, pastikan tuan punya motor tu handsome ..ha ha ha...

    ReplyDelete
  12. NP, eh jom....tapi...bhahahaha....tapi kan...ok kalu line clear I roger2 u kita join geng brader2 ni ek...

    SM, mau join ka?

    ReplyDelete
  13. @LW
    tak payah ajak SM, dia pakai kapcai jer..apa barang.... kan buat konvoi, makan asap jelah dia kat bakang...muahaahahaa

    ReplyDelete
  14. NP, hadoi la ini statement tak hagak punya....bagus! Karang ada yg isytihar putus urat kentut...kah!kah!kah!

    ReplyDelete