Monday, 14 November 2011

warna susah hati

Aku susah hati, wallet tercicir, ntah mana aku taruk..dah dua hari baru aku noticed ia tak de dalam handbag..tu pun masa nak g visit anak buah aku kat HUKM...nak kuar kepala agung tarak, hujan lebat, hati berat...sedeh! Aku cuma ingat dalam peti es aku ada banyak telur omega, dalam stor ada flour dan butter pun ada lebih lagi...

Nak kuar x boleh..sadis! Apa citer anak buah aku yg warded and critical condition sebab jangkitan paru2...teringat pula dudel comel..kalau dudel itu hidup, aku nak bela ramai2 kat rumah...hahaha berangan..dudel hidup, melompat dan bermain dalam rumah...CC, i nak semua dudel freebies iteww...tamak kan...

Ini adalah kek warna susah hati..warna tak susah hati pula adalah semestinya warna hitam...

NOTA: kek ini untuk anda semua...Bismillah..

14 comments:

  1. itu namanya warna warni kehidupan!

    ReplyDelete
  2. yang ni corak awan meleret...

    ReplyDelete
  3. hari tu jam
    ni purse pulak
    lepas ni apa?
    sila makan ikan byk2 untuk kecerdasan otak dan minda....susu omega plus tu pun ok gak tu...

    ReplyDelete
  4. UGedek, dicelah warna warni kehidupan itu, ada warna suram...kan...

    SM, aku nampak macam corak otak bersepai...tapi maleh nak sebut nanti korang tak lalu nak tengok...hik!

    ReplyDelete
  5. kalau corak tu, nak lagi real tak payah makan pakai garpu tapi sedut pakai straw. sluurrppp.....!

    ReplyDelete
  6. sama la..saya pun susah hati

    Nak gie bank tuk kuarkan duit tadi, tengok2 IC takde dalam purse..mesti sejak jumaat ritu dah takde dalam purse..padahal hari sabtu n ahad kemain lagi drive sampai KL.sib baik xde kena tahan polis.

    ReplyDelete
  7. NP, tu la pasal.. Hairwired, banyak benda x ingat..yg I ingat, makan, masak, makan, masak...blogging juga..hihi

    Mrs spicy, warna gembira saya adalah warna hitam..hik!

    SM, ko bayangkan sedut otak bersepai...hahaha

    CC, kan...selalu lupa mende2 ptg gitew...padahal rasa dah beringat2 tu...aging factor kot..huhu

    ReplyDelete
  8. pergh! imaginasi super jahat.

    ReplyDelete
  9. super jahat, super ganas, super brutal, super cruel...aku suka!!!

    ReplyDelete
  10. tapi kita tetap manusia yang ada rasa takut bukan setakat pada tuhan.

    ReplyDelete
  11. Memang kena ada rasa takut...sebab kita manusia...

    ReplyDelete
  12. kak sikit.... macam sedap je. hehe

    ReplyDelete