Thursday, 10 November 2011

Nikmat hidup...

Apa lagi yang boleh dikatakan, menikmati makan tengahari tomato grill, beef marinated with english herbs, green salad and avocado sos + steam corm...sambil diuliti gesekan biola...aku berangan...terima kasih kepada penaja. Aku dah kenyang, nak balik opis dulu...bye!
ENGKAU tahu
aku mahu
antara seru
dan nafsu
KAU hadirkan
ketiga-tiganya
halwa telinga
merdu
halwa mata
selera
halwa tekak
terasa
burp!
Alhamdulillah..

21 comments:

  1. Masa u sms tadi, i sambil makan sambil layan telinga...ni sambil keje sambil layan BiB...

    ReplyDelete
  2. Kak, sy tak pnh merasa mkn fine dining mcm nie! Nmpk mcm sedap! Sedap ke kak?

    ReplyDelete
  3. MF: fine dining style tu memang best le tapi food yang dia orang serve tu kadang2 choy, cuma bab presentation tu memang absolutely cantik dan kagum...akak merasa sebab bertugas...kalau sendiri punya memang x akan buat.

    ReplyDelete
  4. yang duduk tengah2 main violin tu nyaris nak belanja `kedai kopi', hahahaa...!

    ReplyDelete
  5. Ceittt ko neh, itu je nampaknya...

    ReplyDelete
  6. aku lelaki la... haha! lagi pun aku tak kenal apakenama yang kau makan tu.

    ReplyDelete
  7. Owhh ko lelaki eke...wakakakakak aku ingatkan ko kak nam...kih!kih!kih!

    ReplyDelete
  8. LW,

    pergh hebat la lunch akak, i jeles tau hehehe

    akak biler nk dtg midvalley ni ? hehehe

    ReplyDelete
  9. MN, owh ya...bagi no tpon...petang ni akak g sana..boleh kita makan eskrem..nanti akak roger2 awak...

    ReplyDelete
  10. oh MN and LW mesti nak dating makan tutti frutti nih..apsallah i kerja jauh sangat di kuala sana... tak aci..ini tak adil...

    ReplyDelete
  11. NP, Mai le keje dekat2 dengan I..., nanti boleh tuti frutty sentiasa...hik!hik!hik!

    ReplyDelete
  12. ah, sedap sangat ke trutty footy tu...

    ReplyDelete
  13. i'm too old to get a new job..bila antar resume, orang tengok expected salary..terus ok tak nak... ha ha ha..

    SM, tutti fruitti tu sedap gila..lagi sedap kalau kau belanja i dgn LW

    ReplyDelete
  14. SM: sedap arr tutty fruitty tu..ko memang kena belanja aku dengan NP, lagi sedap rasanya...haha

    NP: i pun, kalau nak anta resume kat tempat lain...haram x de kampeni nak terima...

    ReplyDelete
  15. tak sedap, aku ni karnivor...

    ReplyDelete
  16. tutti frutti sedap tp mahal ngat. baek makan BR. sedap lagi. hehe

    ReplyDelete
  17. SM, kan ke ko ni canniballiciouss?

    AN, dua dua mahal dan I jarang makan sbb too much sugar, bahaya untuk mak dik non...

    ReplyDelete
  18. hehehe sukeeee manissss... nnt muke pun manissss. hahaha

    ReplyDelete
  19. AN, boleh makan manis tapi waspada ya...jangan sampai jadi macam I..susah kalu da kena diabetes...tak putus ubat..

    ReplyDelete