Saturday, 26 November 2011

Hijrah...

Hijrah
perpindahan
perubahan
daripada yang tidak baik
kepada yang lebih baik
semoga Hijrah 1433 ini
adalah yang terbaik
buat masa ini
untuk kita meneruskan suatu amanah
di muka bumi Allah ini...

28 comments:

  1. insya-Allah...
    dulu sekolah rendah ada kumpulan nasyid nama al-Hijrah dari sekolah sama daerah.

    ReplyDelete
  2. Ko masuk group nasyid ke beb? Cool!

    ReplyDelete
  3. masuk sekejap, lepas tu aku cabut!

    ReplyDelete
  4. Hahaha...x boleh bayangkan ko bernasyid cemane eh..

    ReplyDelete
  5. time sekolah rendah. peringkat sekolah menang. nak masuk peringkat daerah je, aku cabut. tak kuasa aku!

    ReplyDelete
  6. Ko kan pailang, memang x seswai masuk nasyid...x cara! Bhahahaha...

    ReplyDelete
  7. masa tu aku budak skema rambut lurus belah tepi seluar cerut!

    ReplyDelete
  8. Bhahaha lagi aku boleh nak imejin...

    ReplyDelete
  9. @SM
    rambut lurus, belah tepi, pakai spek..
    ha ha ha... geek abiss.....


    @LW
    tetiba i miss u... miss u as my fren

    ReplyDelete
  10. SM, tu dia...regu aku dah datang....siap ko kitaorang kerjakan...

    NP: miss u too..as buddy and friend..karang kalau x tulis buddy n fren musti SM kata lain macam kan...hahaha...how's thing? Hope everything is ok...apa2 hal kita roger ek...

    ReplyDelete
  11. insyaallah akan dipermudahkan..:)

    ReplyDelete
  12. Ya, semoga urusan daddy dan family juga dipermudahkan Allah...

    ReplyDelete
  13. LW : ragu kau dah datang? takdenya, dia singgah `say hi' je tu. dia tengah bergelumang dengan exam paper sekarang. jadi, kau jangan nak macam-macam kat sini.

    ReplyDelete
  14. Ahh..dia datang bawa misi..misi mengkucar kacirkan barisan bertindak ko. Siap la ko, dia settle assignment...dengan kubu ko sekali akan ranap...

    ReplyDelete
  15. @SM
    aku belum exam lagi laaaaa
    pra exam ada laaa
    kau jangan nak ugut2 LW ya..
    tunggulaaa
    tunggu kat simpang 4 sana kalau tak puashati..
    ha ha ha...

    ReplyDelete
  16. @SM lagi skali
    hoi bai, kau ugut LW di blog dia?? ha ha ha... silap laa wey..

    ReplyDelete
  17. NP, I saja buat diam...SM silap masuk kampung. Dia tak tau dia dah masuk kampung Pinang sebatang yang ada geng samseng...nanti kita tunggu dia kat simpang 4 sana tu ek...

    ReplyDelete
  18. salam maal hijrah to akak LW ..hehe..

    ReplyDelete
  19. LW : oh, berlagak kau ye!

    NP : eleh, baru singgah sekejap dah tunjuk geraham. hahaa...

    ReplyDelete
  20. MN, salam Maal Hijrah untuk awak juga...

    SM, haippp....jaga ko...tunggu je la kat simpang 4 Pinang sebatang tu..ahahahahaha!

    ReplyDelete
  21. LW : kau pun sama, nak tunjuk geraham bila ada regu...

    ReplyDelete
  22. ehh sudah semestinya...dia regu aku yang terbaik...ko pun..tapi sebab berlainan gender..ada sikit beza la..haha..apasal? kau gentar ke?

    ReplyDelete
  23. heh, setakat gigi geraham...

    ReplyDelete
  24. Ceittt berlagak, tak sedar diri ko tu demam kan? Kan?

    ReplyDelete
  25. bukan demam, tapi ujian tuhan...

    ReplyDelete
  26. Oh ya...Tuhan sayang ko...lucky!

    ReplyDelete
  27. @SM
    oloh kecian SM demam..nak bubur nasi??? sila beli kat MekDi...


    @LW
    tunjuk geraham tak main laa kan..tunjuk buku lima terus..ewahhhhh

    ReplyDelete
  28. NP..o yeah.. Memang itu pun yang SM dok tunggu tu..sampai demam la dia tunggu...hahahaha...

    ReplyDelete