Wednesday, 9 November 2011

Cik Cempaka...sangat doodleliciouss

Terima kasih kepada Cik Cempaka kerana menjadikan hari ini sangat berwarna warni untuk saya..saya terasa seperti berada di Windsorland...dengan cendawan besar yang sangat comel dan cute dan rumput hijau ditepinya...semuanya membuatkan saya akan sengeh sehingga larut malam...

Doodle yang sama daripada Cik Cempaka untuk saya...sangat comel...bukan saya yang comel tapi doodle yang Cik Cempaka create untuk saya ini...
TJ pernah kata pada aku, there’s a child in u
walaupun aku dah tahap bangka
dia sentiasa kata a child in u, still
yes i am TJ
dan Cik Cempaka terima kasih tak terhingga
kerana ‘membikin’ hari saya jadi gembira!!!
doodle itu, sangat doodleliciouss
dan ladylicious...suka! suka!! suka!!!
saya akan buat kek pelangi untuk kamu
semoga hari kamu juga seindah pelangi!
Amin...

Nota: No matter how old u are, there's always a child in u, still...don't denial!

16 comments:

  1. pergh, ramai la pemenat kau lepas ni!

    ReplyDelete
  2. Cutenya kak!

    Akak, comel dgn akak tu kan sinonim! Hiks!

    ReplyDelete
  3. SM, pembetulan...bukan dia minat aku, aku yang minat doodle dia...karang kalau aku minat Cik Cempaka songsang la pulak kan...hahaha...aku suka sehhh doodle ni...suka!

    MF...ha kan...bukan akak comel tapi perkataan comel tu sendiri pun dah terasa comel bila menyebutnya...comel kan! Kan!

    ReplyDelete
  4. hihi, thanks =D

    CC pun dah agak bangka, cuma belum cukup matang n still suker mende kiut miut, haha

    ReplyDelete
  5. Merahitujambu: kan...sangat comel, berbaloi2 bak kata Amy Search...

    CC: Tak pe..age is a matter of figure only...janji kita berasa bahagia. Deal dengan mende kiut miut ni boost our energy sangat kan...ok la, kita bagi istilah baru, bukan bangka tapi remaja purba, haa baru ada umpphh kan..hihi.

    ReplyDelete
  6. maksud aku, bukan kau yang minat CC. aku maksudkan, bila kau dah berdudel ni makin ramai la yang jadi pemenat kau.

    ReplyDelete
  7. Pemenat ke, peminat ke...ada aku kesah...yang penting aku ada dudel comel yang CC bagi aku..aku ada berderet koleksi anak patung, teddy bear dan kartun2 comel yang lain...kau ada? Hahahahaha...

    ReplyDelete
  8. waaa sgt cun n comel la doodle tue.. hehehe..

    p/s..age is a number, there still hv kiddos in ur mind.. boleh kak camni? haha

    ReplyDelete
  9. taman dalam hati aku tak dapat menandingi kelicinan kepala botak aku, sebab tu aku takdo. kang kalau aku buat koleksi macam kau, jadi anak ikan pulak. auuwww...!

    ReplyDelete
  10. doodle tu apa? i tahu noodle jer..
    i suka kumpul patung dolphin sebab dia kiut..dulu perabiskan duit beli mekdi hanya semata nak kan patung dolphin yang kecil dan comel tu...

    ex i selalu pujuk i dgn kata2 umpama budak kecil bila i merajuk... hiksss...

    ReplyDelete
  11. kek pelangi untok CC je?

    (saya 'budak yang tua')

    ReplyDelete
  12. what is the meaning of gedek??
    i cuma tahu kedek2 jer which jalan mcm itik pulang petang terkedek2...

    ReplyDelete
  13. MN: kan comel sangat kan.. i rasa nak makan jer walaupun ia hanyalah dudel..ntah excited gila dengan mende kiut miut..kalau boleh nak buat anak patung kekabu dengan dudel tu..hik!

    p/s..age is a number, there still hv kiddos in ur mind.. boleh kak camni? haha BOLEHHHH!!!!

    SM: botak atau tak....ingat...kita ada 1000 tahun...so status ko tetap sama dalam senarai aku...haha!

    NenetPenne (NP): I pun x tau apa doodle tu...yang i tau ia comel dan kiut, jadi i suka...satu lagi sebab ia macam anak patung, maka i suka. U kumpul dolphin McD? Ahah, i sanggup berbaris pagi2 buta dengan McD semata-mata nak beli teddy bear couple dulu...ingat tak? Ada 30 set, setiap hari McD kuarkan i set...comel sangat...sampai la ni ada simpan..

    Uncle Gedek: eh uncle nak gak ke kek pelangi saya? Hokay jap saya siapkan..

    NenetPenne (NP):
    what is the meaning of gedek?? (YANG INI KENA TUNGGU UNCLE GEDEK JAWAB)

    ReplyDelete
  14. I ada complete 30 pasang...memang mengalahkan kids...masa mula2 beli, letak dalam kereta, tepi tv, depan pc...hahaha poyo jer masa tu walhal dah tahap mak dara tapi la ni walaupun pangkat diva purba, I tetap suka anak patung, teddy bear dan yg sewaktu dgnnya.

    ReplyDelete