Thursday, 3 November 2011

Ambush...

Ceitttt...aku baru dua kali tunjuk muka berpalang kat blog
konon nak buat ala style uncle gedek kan, pesen tunjuk muka
tapi tak boleh! dah datang agen FBI dan IRA cari aku kat opis..
dua special agen ni main terjah je..gempak sebiji opis..
ni pun ambik pic curi dengan cctv celah pokok bunga kertas
makaihh langsung x kasi can aku jadi gila glamer...
esok lusa kalau blog aku x apdet tu
maksudnya agen FBI dan IRA tu ambik aku le tu ya..
bye...

12 comments:

  1. FBI tak takor sangat...

    IRA = larikkkk...!

    ReplyDelete
  2. UG: a ah ya le tu tak takut..sekali kena gempak...peluh menitik...hahahaha..semua orang jenguk masa saya kena ambush...

    HI: special agent...datang cari i..konon nak soal siasat i...saspen gila rasa macam pesalah tahanan ISA plak...isk kennot imejin!

    MF: betul la...akak kena gempak gempur..isk kalut la juga nak jawab soalan itu ini...

    ReplyDelete
  3. wah cam vvip je .. ada bodyguard. hehe

    ReplyDelete
  4. Rashid, hahaha...gimmick je lebih tu...

    ReplyDelete
  5. i nak berkenalan dgn 2 jejaka gagah perkasa berbaju hitam yang macho tu boleh tak?? hikssss

    ReplyDelete
  6. NP, boleh sesangat...memang perkasa dan gentle tau...siap escort I dan tolong buka pintu segala bagai, mak pun melting la kan...hahaha

    ReplyDelete
  7. Itu memang taste2 kita la kan, I tau...hik!hik!hik!

    ReplyDelete
  8. @LW
    biasaaa... u know i know....dah buddy katakan........

    ReplyDelete
  9. NP, yes! Yes! Ni pun I dok havoc dgn mereka2 yg perkasa kat SACC..miahaha...

    ReplyDelete