Saturday, 29 October 2011

Uncle Gedek, this is my man...haha!

Hello...baca betul-betul aarr..bukan Uncle Gedek yang my man...yg tinggal rangka tu je yg i maksudkan my man...and he is Charles..denggg! 


Yeah...with my man..Charles..tall, white and handsome...uncle Gedek jangan jeles..! Oleh sebab u da bagi i assignment ni sebagaimana Encik Daddy bagi u cabaran, so i da settlekan assignment dating i dengan Mr Charles...nama orang sebelah tu Charles ya..nampak tak, tangan kanan i kat mana tu...hahaha..tak perasan tau dah snap, balik rumah baru perasan makaihhh spoil tangan kat situ..nasib baik rangka je..kalau real bagaimana tu..kih!kih!kih! Ok jangan bagi assignment lain aaa...tak aci tau!

gedek! said...


Eh? Kenapa buat fisio kat HUKM tu? Sakit apa?
Uncle pon selalu (dulu) pegi fisio kat sana... sekarang selalu skip appoinment sebab malas! haha!
Berani tak ambik gambar kar fisio tu dengan tengkorak ni macam ni...?

http://www.blogbeginsatforty.com/2011/03/march-28-2011.html


Ok..i did review movie, fashion, hotel, resort even food but never do blog review...
one day tu berfoya-foya di virtual, masuk blog sorang mamat ni and my 1st impression was...
wow! really different bcoz he's dare to be different and as far as im concern...
those who dare to capture their figure every single day without fail is really awesome...
berani gila, posing maut walaupun muka bajet sama setiap hari..
aku bet kalau ada alat atau mesin penyukat muka,
muka Uncle Gedek ni memang maintain berada pada posisi sama,
no wrinkle at all sebab dia tak pernah senyum semasa memokuskan mukanya
kecuali sentimeter janggut, misai dan rambut
mungkin bertambah atau berkurangan
tapi itu perkara remeh.
satu lagi aku nak tanya
berapa banyak black shirt dia ada
tapi dia dah banyak kali jawab
so uncle, abaikan pertanyaan itu..
dan trademarknya 'group hug..'
really smart la u uncle..
sebab hug is a great gift
and fit for all size kan..
Uncle kalu nak challenge lagi
aku cadang uncle fokus muka saja
macam Noah buat tu kan..muka sesaja
tapi x challenging la pulak..
tak pe uncle..
ni pun dah sangat amaze..
kiranya Uncle dan sebaris dengan diaorang
Uncle Gedek, Noah Kalina, Jonathan Keeler,
Dan Hanna dan sikit masa lagi
ada Lady Windsor..tungguuu!
tu dah ada kat atas tu..
cuma aku belum cukup naked..
jadi kena censor sket sebab takut IRA atau FBI cari
neway uncle...well done..keep up your interesting blog tu ya..
unique!
different!
impressive!
parfait!
what else...
u know uncle...

5 comments:

  1. ~ PENGSAN! ~

    Kamu pantang dicabar rupanya! Jumpa tengkorak tu rupanya! Hahaha! Tahniah!

    Juga, terima kaseh kerana pujiaan walaupon uncle tak selayak yg digambarkan....! (terharu)

    ReplyDelete
  2. Satu lagi.... mana tau kan? satu hari kita terserempak kat sana...? Uncle selalu kat sana tau..! Tegor ya?

    ReplyDelete
  3. Uncle...hihi..staff fisio bitau saya nama tengkorak tu Charles...
    Owh itu bukan pujian kipas susah mati...but then u deserve...bukan senang kan nak menebeng muka tapi ok la...lain daripada yang lain..saya namakan itu sebagai new genre in blogger world walaupun teknik ini sudah ada dilakukan oleh beberapa yang lain...
    Ok kalau jumpa kat situ saya akan ambush uncle terus..no worries!

    ReplyDelete
  4. Wah! Abg Gedek beruntung sbb dpt review dr akak! Mmg rezeki dia.

    Kak, jomlah kita g gath bulan 12 nie. Mana tau, adajodoh...kita jumpa (dgn Abg Gedek sekali).

    Hiks~

    ReplyDelete
  5. MF, gath kat ne? Seganlah, akak blogger melukut di tepi gantang jer sedang u all ni blogger nyiur gading puncak mahligai...tapi kalau gath small volume rumah akak, agak2 ada org nak datang tak?

    ReplyDelete