Monday, 24 October 2011

True Friends...

True Friends...

They love you,
but they are not your lover
They care for you,
but they are not from your family
They are ready to share your pain,
but they are not in your blood relation.
They are........FRIENDS! !!!!
True friend...... ..
Scolds like a DAD..
Cares like a MOM..
Teases like a SISTER..
Irritates like a BROTHER..
And finally loves U more than a LOVER.



Nota: Walaupun dah berjuta kali terbaca statement di atas, aku tetap suka dan gemar untuk menghayatinya..kerana ia memang benar...

14 comments:

  1. mana kau dapat? atau memang hasil idea kau? aku pilih yang scold like a dad. sebab aku ni bapak garang, kata budak praktikal sesama mereka.

    ReplyDelete
  2. Aku cedok dalam fuckerbook...Dan aku suka semua baris ayat...ooh ko bapak garang eh...hmm baru aku tahu...!

    ReplyDelete
  3. fuckbook, walau pun semakin menjengkelkan tapi aku juga suka cedok barang2 baik dari sana (termasuk adele yang aku kenal dari sana).

    ReplyDelete
  4. kan, itulah fuckbook...yang baik kita cedok...yang tak baik kita maki atau ptuiii!

    ReplyDelete
  5. yang elok kita cilok, yang buruk kita angkat satu jari tengah.

    ReplyDelete
  6. Ya, kita angkat satu jari tengah dan kepalkan tangan dan etc dan etc...

    ReplyDelete
  7. tak cukup jari tengah, tapak kaki aku angkat ke muka masing-masing.

    ReplyDelete
  8. adakah SM juga hebat di???????

    i nak cakap hebat di ???? kat SM tapi kan kalau i tulis kan kata i saiko pulak... ha ha ha....

    agak2 u tahu tak LW apa hebat yang i cuba sampaikan di tempat bertanda ?????? tu?

    ReplyDelete
  9. NP:...tahu...hahaha...mesti SM tegezut...kan! Hahaha...biar dia tegezut...

    ReplyDelete
  10. tak terkejut, sebab aku memang hebat, pernah wakil sekolah pergi peringkat daerah dulu. kategori bawah 17 tahun.

    ReplyDelete
  11. @LW
    tengok tu dia purak2 tak tahu... ha ha ha..


    @SM
    i tak tanya u hebat disekolah pun.... hiksss....

    ReplyDelete
  12. NP: dia memang suka korner dan buat2 tak tahu...

    SM: aku tau ko memang hebat...hahahaha..

    ReplyDelete