Monday, 17 October 2011

Tru blood..

All this while i keep searching where can i get a tru fresh blood to replace my 50ml bloody sweet of mine..(dokctor suck my blood today)..and finally Van Helsing send me a bottle of tru blood..thanks dear! Its quench my thirst...ahhhh! Love it...
Can't believe it...it's a real tru blood...cisss macam minuman bintang tiga jer...chill!!!

6 comments:

  1. nampak sedap kalau bancuh dengan cincau dan selasih.

    ReplyDelete
  2. Eh x boleh, kena minum gitu baru pure rasa fresh blood...kalu da campur tune manis dah lari...aku prefer tuang terus dr botol ke dalam mulut...

    ReplyDelete
  3. Jgnlah ckp kat sy air tu darah kak. Adehh! Terbayang bau hanyir hamis seme ada. Adehhh!

    ReplyDelete
  4. aku manusia, sebab tu kena bubuh perasa sikit...

    ReplyDelete
  5. MF: hahaha...itu jus oren + root bit kalau tak silap akak...promosi untuk filem pontianak tru blood...kih!kih!kih! tapi siyes kaler nya sama denga fresh blood sebab before that akak ada ambil darah...sama warna!

    SM: hokeh aku bubuh perisa air tebu..boleh?

    ReplyDelete
  6. jadi rosak kalau letak air tebu, aku lebih suka letak cincau.

    ReplyDelete