Tuesday, 4 October 2011

spy

aku tak tahu sama ada
aku diperhatikan atau tidak
yang aku tahu,
aku menjadi pemerhati
terhadap yang diperhatikan
mana yang lebih enak,
diperhatikan
atau memerhati...

13 comments:

  1. Selalunya, yang memerhati itu menjadi pilihan si pemerhati kak....

    Hati-hati dengan dunia. Tapi nikmati cinta manusia.

    =p

    ReplyDelete
  2. i suka jadi pemerhati... besttt
    tapi kalau ada jejaka tall, dark and hansome perati i..lagi i sukerrr...yeehaaaa....

    ReplyDelete
  3. MF: cinta manusia di dunia ni payah nak dimiliki..mungkin sampai sudah x akan dapat walaupun mungkin sedikit dihargai...
    * untung kan menjadi yang diperhatikan, tapi memerhati mangsa lagi best...

    NP: u musti boleh agak siapa pemerhati dan siapa yang diperhatikan...kih!kih!kih!

    ReplyDelete
  4. aku pilih MEMERHATI. tak selesa sangat apabila rasa DIPERHATIKAN.

    ReplyDelete
  5. Aku sentiasa tertanya2 apa perasaan org yg di perhatikan, kalau pemerhati memang best!

    ReplyDelete
  6. @LW
    off course i tahu... hikssss
    very the notty one..tapi apa salahnya...tak kacau sesiapa pun...kan!!!

    ok LW, meh kita perhatikan SM pulak....

    ReplyDelete
  7. tumpang gelak boleh? hahahaaa....!

    ReplyDelete
  8. sapa yang dok perati cheq? Mamak pasemborr tu ka?

    uncle815

    ReplyDelete
  9. NP, yeszaa mari kita perhatikan SM, biar dia rasa diperhatikan sepanjang masa kan...hihi...

    Uncle815, tak dak sapa dok perati cheq, tapi cheq dok perati 'mamat' tu Ada la kot...hahaha...lagu tu boleh ka?

    ReplyDelete
  10. manda lebey suka memerhati dari diperhatikan...xselesa tauuu..tapi kalo org yg manda peratikan tu xselesa naseb dia la kan

    hahhaha

    ReplyDelete
  11. Oo pandainya, dia tengok orang tak pe, org tengok dia x leh ek? Cubit karang! Hihi...

    ReplyDelete