Friday, 30 September 2011

swimming...

swimming suit dah ada
goggle dah ada
cap dah ada
gear semua dah cukup
tapi mental belum sedia
masa sentiasa jadi alasan
macam mana nak buat
supaya kehendak itu ada...

10 comments:

  1. Scuba diving ke kak? Ke sekadar snorkel di tepian pantai Pulau Perhentian? Oh! Saya nak ke sana!

    ReplyDelete
  2. snorkeling je MF, plannya ke pulau perhentian...tapi ntah bila dapat cuti...dah dua kali tunda..sekarang dah masuk monsoon....keadaan arus agak deras, x berani nak dive...setakat air paras dada itik, berani la...haha

    ReplyDelete
  3. @LW
    MF call u kakak???? since when?? hiksss

    eh count me in if u nak pegi pulau perhentian ...
    i tak ada swimming suit..errr pakai bra dgn panties pun ok lorrrr...ha ha ha... sengalll....

    ReplyDelete
  4. NP:..ntah since when aa MF...rasanya sejak i nak ajak datang open house tu kot...tapi dia pun tak datang...tak pe la u...kakak ke, makcik ke...yg penting vogue adalah harus dan young at heart...ni kalau orang baca musti muntah kedarah...ngeee!MF u jangan sentap plak yer...haha..

    Okeh i let u know bila i nak p berfoya-foya kat pulau tu..la ni air deras, x boleh pi..tak berani...apa-apa i roger u!

    ReplyDelete
  5. @LW
    kakak tu panggilan menghormati kan....

    ok ok, next year pun no hal tunggu air tak deras...

    ReplyDelete
  6. ok nanti kita susun jadual ya...nak pergi kuala gandah, nak pergi JB...alahai..penuh jadual..hik!

    ReplyDelete
  7. Hahahaha. Kakak la kot sbb ai antara yg termuda rasanya. Auww! Klu ai pgl NP kakak gak ley tak? Heheheh! Kak Net!

    ReplyDelete
  8. Hahaha..i nak gak sebut nama u MF..sebab da biasa kan...okeh Fara..apa-apa je lah yg penting i sama Net tetap voguezzz...

    ReplyDelete
  9. Sy pun nak tumpang vogue. Ley tak? Heheheheh.....sy tak kisah pun pgl MF. Cool gak nama tu. Hehehehe.

    ReplyDelete
  10. MF, jom sama2 vogue...tapi jangan tegezut ya...mwahaha...

    ReplyDelete