Monday, 26 September 2011

reading for today

26 sept 2011:
BP: 140/90
SL: 10.3

Dangerous!!!!

10 comments:

  1. - comment allez vous lady windsor...hehe just read ur comment at my blog...i learn french as 3rd lang long time ago...now only 2,3 word je yg igt pon...try ke french embassy, mungkin ade kelas...

    ReplyDelete
  2. i nak comment utk entry yg satu lg tu tp x brani nak scroll sampai ke bawah takut tetiba je kluar muka yg menakutkan..dah lerr dok kat hotel sorang2..ada yg kejung nanti..hahaha

    ReplyDelete
  3. blu..hik! hik! hik! u dok kat hotel kat mana? ala baca jer...eh tapi itu memang citer betul. i experienced it while in sydney...nanti ada sequences nya tau...hahah!

    ReplyDelete
  4. sorry tak baca pun kisah seram2 ni.... tu yang tak komen apa2 tu..

    tapi bila baca komen u pasal seram tu..i penah kena masa kat motel kat perth... terus i melompat ke katil my mum kat bilik sebelah tidor in between my mum and my sista...

    ReplyDelete
  5. Salam LW.
    Is that your reading?

    ReplyDelete
  6. LW,
    tak nakkkkk....balik rumah nanti baru i baca...hehehe
    hotel ni ok..tapi dah dok sorang-sorang..kang nanti mula lah imagine macam2...bilik ni pun gila babas byk cermin...seminngu ni i tengok channel astro cerita kantonis ngan 8tv je.. tak berani nak tgk channel tv3 ke tv9 ke..biasalah channel2 tu tgh2 sedap tgk cerita tetiba keluar iklan cerita hantu...menci betul...

    ReplyDelete
  7. NP: I banyak kisah..tinggal lagi percaya dengan tidak saja..maybe sebab 'mereka' tahu i penakut hampess...memanjang je terkena...

    MF: yerp..quite worried..last time i checked was 4.0 kira cantiklah, semalam turn to 10.3...gulp!

    Uncle: Yes..it really make me insane..lagi jadi tention..lagi stress lagi nak makan...more stress!!!

    Blu: Hahaha..hati-hati, jangan pandang belakang, jangan letak kasut sama sepasang, jangan lupa tutup lampu...kih!kih!kih!

    ReplyDelete
  8. @BLU
    astro pun ada gak, tengah2 tengok tetiba iklan citer seramm tu..
    tak sempat capai remote, tutup mata cepat2...
    mencikkkkk... ahaks...

    nenet

    ReplyDelete
  9. NP: toksah kata TV, radio pun kadang2 tengah syiok dengar lagu tetiba ada bunyi anjing melolong and suara meraung...cehhh berdesing gak le telinga kalu dengar jam 1 pagi, padahalnya iklan citer seram kat wayang...hahahaha

    ReplyDelete