Sunday, 28 August 2011

raya...


SALAM...
beberapa blogger
and 2 buddies blogger aku
yang rajin masuk ke blog aku yg seadanya ini...
nah ketupat cyber untuk u all...
selamat balik kg..
selamat bertemu sanak saudara
selamat menziarahi mana yang patut
harap aku
aku masih ada
di ramadhan berikutnya
dan masih ada peluang
untuk blogging di sini
kalau ada ternakal kata-kata
terjahat bahasa
dan tersamseng reply
harap maaf
aku ini hambaNYA saja
selalu lupa
dan ada khilaf
bila blogging.

12 comments:

  1. =D

    Salam Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin. Comel picture kat atas tu.

    Semoga dpt bertemu lagi Ramadhan berikutnya.

    2 buddies awak dah kat kmpg kot? Hehehehe....

    ReplyDelete
  2. Salam MF, selamat hari raya utk MF Dan family. Ya lah rasanya kedua2 buddies dah seronok sakan kat kg tu..okeh tc..jumpa lagi!

    ReplyDelete
  3. arlooo....
    dah kat kampung dah masa tu...
    blog jenguk sekali sekala...
    line internet, rasanya siput vavi lagi laju jalannya....

    ReplyDelete
  4. NP: welkam back...tu la dianya..diakui vavi punya siput lagi lancar kalau kat kampung..okeh, dah ada kat KL kan?

    ReplyDelete
  5. dah...tengah rilek2 tahap super gaban sebab kemalasan melanda untuk start kerja senin ni...uwaaaa maaakkkk stresssss.......

    ReplyDelete
  6. NP: gamaknya kita ni kalau boleh disukat tahap stress tu, sure infiniti..tu yg i lebih rela nak jadi vampire, stress sket boleh je tala hisap darah sapa-sapa yg buat i stress...haha!

    ReplyDelete
  7. kalau i, dah tahu siapa i tala nak hisap darah... eh tak nak lah darah orang tu, nanti tak pasal2 i ikut perangai dia yang hamja@#h tuh...opsss sorry terburuk perangai kat blog orang pulak..... :P

    ReplyDelete
  8. haha..nak mengganas kat sini pun okeh jer..apa ada hal...ini blog kita yang punya...kui! kui! kui!

    ReplyDelete
  9. kalau kau letak ketupat dari daun kelapa lagi real beb!

    ReplyDelete
  10. Payah le aku nak cari ketupat dr daun kelapa pada jam 1 pagi beb..dah le masa aku buat entry tu..anjing kat depan rumah aku meraung sayu...

    ReplyDelete
  11. adakah dia juga meraung meratap...

    ReplyDelete
  12. segalanya berkemungkinan, kerana dia juga makhluk Tuhan..

    ReplyDelete