Friday, 19 August 2011

miss u...

a picture with a thousand words..but i only hv 3 words: i miss u...

6 comments:

  1. aku takde gambar macam ni. kalau ada, mesti aku dah frame elok-elok, letak atas meja kat ofis...

    ReplyDelete
  2. aku ada banyak...di mana-mana saja aku letak..ofis, depan meja keje @ home, kitchen board, peti ais..so that aku rasa dekat sentiasa dengan mereka...

    ReplyDelete
  3. hehehe...the small one...muka lepas nanges tu sebab my mom kata i x mau ambil gamba..sebok nak p kedai sebelah beli gula tarik!

    ReplyDelete
  4. kening abah nampak garang, mata nampak macho!

    ReplyDelete
  5. kening dan matanya adalah pembentukan daripada masa lalu yang dialami sejak zaman kanak-kanak..aku sebenarnya jauh lebih beruntung daripada dia semasa hayatnya sebagai si kecil di sebuah rumah kampung bersama ibu angkat...sekurang-kurang aku berpeluang membeli gula tarik, tapi dia tidak pernah berpeluang merasa itu semua...

    ReplyDelete