Friday, 19 August 2011

miss u...

a picture with a thousand words..but i only hv 3 words: i miss u...

6 comments:

  1. aku takde gambar macam ni. kalau ada, mesti aku dah frame elok-elok, letak atas meja kat ofis...

    ReplyDelete
  2. aku ada banyak...di mana-mana saja aku letak..ofis, depan meja keje @ home, kitchen board, peti ais..so that aku rasa dekat sentiasa dengan mereka...

    ReplyDelete
  3. hehehe...the small one...muka lepas nanges tu sebab my mom kata i x mau ambil gamba..sebok nak p kedai sebelah beli gula tarik!

    ReplyDelete
  4. kening abah nampak garang, mata nampak macho!

    ReplyDelete
  5. kening dan matanya adalah pembentukan daripada masa lalu yang dialami sejak zaman kanak-kanak..aku sebenarnya jauh lebih beruntung daripada dia semasa hayatnya sebagai si kecil di sebuah rumah kampung bersama ibu angkat...sekurang-kurang aku berpeluang membeli gula tarik, tapi dia tidak pernah berpeluang merasa itu semua...

    ReplyDelete

Sephora Miniature Palette Donut Shades Collection

Andai ditanya pasal mekap atau kosmetik jenama apa yang saya pakai?  Jawapannya ialah saya pakai semua  brand  yang sesuai dengan kulit w...