Sunday, 14 August 2011

macam s#$%

minggu lepas aku dah tpon ko
dua kali aku try
1st time try ko x angkat
2nd time try..lama aku tunggu
selepas 10 minit, baru aku dengar suara ko
ko ingat suara ko sedap sangat
ko ingat aku boleh sabar dengan ko
nyaris aku nak letak, ko jawab
aku rasa siput pun lembap juga
tapi rupa-rupanya ko lagi lembap
macam c*&l$#a
tengah aku syok bercakap
ko putuskan gagang
minggu ni aku call lagi
ko ingat aku  x dak keje lain
asyik nak call ngko je
kali pertama call...selepas 7 minit baru ko jawab
aku kering air liur nak terangkan, gagang putus
sekali lagi
macam p&%#%$k
aku try kali ke 2...
(kalu ko x angkat gagang....esok lusa ko tunggulah..aku hantar surat pada akhbar arus perdana)
sebab ko lembap angkat gagang, sebab ko lembap entertain aku..
nasib baik ko angat..
bla! bla! bla!
ya...saya anggap ini urgent
ha? nak putus?
bayar balik RM900
wattehell aku pulak nak kena bayar ko
banyak cantik muka ngko...
ok! ok! dalam tenpoh 24 jam, kalu x dak sapa entertain aku
esok ko baca je report aku dalam paper
TM Unifi pentipus
service lembap
aku x pernah bayar bil lambat
service ko memang lembap.
sigh!!

Nota: semoga Allah mengampunkan dosa aku memaki*&%$# budak perempuan bersuara poyo itu kerana kegagalan aplikasi internet TM Unifi buat aku hilang sabar...ampun Tuhan!

6 comments:

  1. servis lambat tapi duit nak cepat.....
    bertukarlah kepada meksis...setakat ni belum lagi mengecewakan i...

    apa kata survey.....

    ReplyDelete
  2. survey kata: back to basic, aku pakai streamyx... dect phone dia pun boleh bawak masuk tandas! wireless super stabil, tapi jangan cari penyakit nak online masa ribut.

    ReplyDelete
  3. net..i hilang sabar jap tadi..tak pasai2 budak tu kena hamput..ye lah duit dan2 tu nak cepat tapi service maut lambat...seb baik ada meksis broadband ni ha..

    ReplyDelete
  4. so far aku setia lagi dengan meksis walopon kadangkala statusnya bertukar kepada berukbend...kih!kih!kih!

    ReplyDelete
  5. meksis dah pakai..same jer adik beradik ngan selcom..pon pernah pakai. semua ala-ala berukband. pakai p1wimax terrrbaik~

    tapi jangan mimipi nak bawak pergi luar kl. xdak coverage. dok kl jer beres~

    ReplyDelete
  6. moral of the story...semua aplikasi hampehh..duit kita juga yang terbang tetiap bulan...

    ReplyDelete