Sunday, 14 August 2011

buka puasa @ windsor

 chicken spinach sushi with baby carrot
 golden rockmellon
 black mushroom chicken ball with don pomadoro porchini mushrooms and idahoan original mashed potato
mango cheese layer cake...

burp...Alhamdulillah...

8 comments:

  1. i nak makan no. 2 dan no.3...no. 3 tu rare tu....

    ReplyDelete
  2. kalau nak makan, sila fikir mengenai jemputan buka puasa sabtu ini 20 Ogos di Windsor Sungai Long...siyes..nanti i email invitation..

    ReplyDelete
  3. arrrrr tak mampu nak pegi Sungai Long...i dont know the way but tq for the invitation...
    malu malu malu....

    ReplyDelete
  4. ingat..malu tidak membawa anda ke mana-mana kecuali rasa lapar adanya..cheewahhhh amaran keras gitu...ekekeke..okeh tak pe la..bebila u da tau cemane nak ke sg long, let me know.

    ReplyDelete
  5. no hal..
    kirim salam pada tetamu jemputan kalau ada yang i kenal...

    ReplyDelete
  6. hihi..u the 1st i jemput..small ocassion jer..

    ReplyDelete
  7. laa yer ker...
    tak per one day kita jumpa kat subang ker, kat empire ker kat curve ke... baru tak berdosa sikit nak mengumpat...kan...ha ha ha...

    ReplyDelete
  8. kan...gitu lagi ok kaedahnya...okeh lepas pose ek..

    ReplyDelete