Friday, 5 August 2011

Buka puasa 4th day..


ALHAMDULILLAH..aku dah le tak sempat nak masak...1st day puasa je berangan gilos nak makan spagetti and fish grill...tu pun hampir pengsan nak menyiapkannya sebab tak bangun sahur kan..sendiri punya pasal...2nd, 3rd and 4th puasa..settle...was invited buka puasa kat luar..walaupun rumah adalah pilihan terbaik...memandangkan aku sensorang, maka baiklah aku terima jemputan derang tu...
Today buka puasa kat Pannaz di Damansara Mutiara.
Mak aihhh semua membuka selera...mungkin sebab hungry...semua aku nampak ok jer..nak-nak lagi apabila nampak lamb grill and sup kambing mamak...masyaAllah yummulicious sungguh sampai lepas pekena semangkuk..aku lupa terus nak makan ubat..sigh...nasib baik darah still undercontrol lepas makan haiwan mengembek ini..
Ada banyak lagi food tapi aku finally berjaya mengawal nafsu makan untuk tidak mengambil carbo=nasi!!

Congrats LW..i luv ya....hihi...tahniah untuk diri sendiri...motivasi! I tak peduli apa org kata...burp!

RATE: ****Kalau nak rekomen sedara mara atau sahabat handai makan sini sangatlah dialu-alukan kerana menunya boleh tahan, mencapai tahap masakan yang boleh disarankan..pendek kata tak malu lah u all kalau nak bawa guest ke sini.:-)

No comments:

Post a Comment