Monday, 25 July 2011

Pls don't..

Arghh...rasa nak demam
ini saat yang aku sangat tidak suka
tekak pedih
mata berair
hidung meleleh
badan lemau
sendi lemah
dan kudrat hilang
Ya Allah...
tolong aku
kurniakanlah aku kesihatan yang memberangsangkan
kalau aku sakit, tak ada siapa di sisiku..
uhuk! uhuk!

Huh..ntah tetiba rasa something wrong dengan tekak.
Aku tahu sangat, this is early stage for a heavy caughing...
Mata berair toksah cakap la..(walhal kadang2 memang tear drops because of other isue..syy)
Aku jarang raser cenggini...ni yg bila terasa seram sejuk..mak aihh jauhkanlah aku dari sebarang
bala bencana dan dugaanMu Ya Allah
last time aku deman Disember last year
aku tido le atas sofa putih kat main hall
datang le apa pun..semua gone
aku tak sedar dan tak ambil peduli..
yang aku ingat..tdo to release paint
dan petang ni..rasa itu datang lagi
seperti mana rasa di petang Disember itu..
Sigh!

No comments:

Post a Comment