Friday, 15 July 2011

Liverpool..


KA: Dik, akak ada pass ni, ko nak tak?
Me: Pass apa kak? Oh pass ni ke? Hmm..
KA: Nak tak?
Me: Eh bleh gak le kak..saya suka Liv ni..sebab dekat Liv ni ada muzium...
KA: Apa ke hei nye ko ni..akak cakap pass training..
Me: Ye kak, saya pun, saya kata kat Liverpool yang betul tu..kat Manchester..ada Muzium Beatles...saya tengah kumpul duit ni nak p berfoya-foya kat Liverpool sama itu Lennon...muehehe..
KA: Lahai ko neh...ekekekek!

Hmm...ada owang bagi haku pass percuma p masuk tengok team Liverpool training kat Bkt Jalil...
walaupun x minat sport, aku hambek gak la...bley bagi sesapa yg nak...haku cuma sker Liverpool..i mean Liverpool City itself in Manchester bcoz there is a Beatles Museum in Liverpool..kalu ader duet, akan ku visit Liverpool itu kelak...

No comments:

Post a Comment