Thursday, 14 July 2011

Handsome kah?

Tadi Cik Angeline ajak makan kat Social@KL, boleh tahan jam nak sampai situ. Ampun lah, haku akan fikir banyak kali lepas ni kalau ada appt kat situ...teghobang duit mak doploh hengget bayar duit teksi pakcik tu..o ya ngeri haku bila ingat pakcik tu..orgnya kecik je tapi tangan dia mak datuk...besar gaban..haku da mula terfikir memacam kat kapla hotak..seb baik ada kat tengah bandar..kalo tak..mak tatau ahh..
Ok, perkara gumbira hari ni..(1) Steve masih ingat haku, masih sentiasa ingat haku..(2) Bekas cik ki sms cakap miss me..miss ke dia kat haku neh..musykil mak! (3) Cik Angeline belanja makan mash potato enak...:-) (4) Duit masih banyak kat bangunan rimau...hihi..i like...bleh beli handbag..Manakala perkara tak menggumbirakan mak...(1) Makan overdose sebab ada potluck kat opis..sight*-* (2) esok petang ada appt di My cook book..lubuk jem...mak tak suka....(3) Malas nak driving sok...(4) tatau nak pakai baju apa..
Ok..time is over..ill be fallin into my slumberland bak kata Brat..hmm mana mamat ni pergi..


Commercial break:

Adakah kita berasa mamat tu handsome kalau:
1. Tolong buka pintu keta?
2. Selalu sms wish morning and nite and tanya da shapedek ke blom?
3.Kalau bercakap mesti nak sebut dear, honey or darling?
4. Selalu cakap tq walaupun ntah hapa-hapa.
5. Selalu belanja kalau ajak kuar?

Hmm..aku rasa seseorang mamat tu handsome bangat kalau dia sanggup belikan aku sebiji beatles...huh..ada ke?

Adakah kita berasa orang sekeliling kita bleh dipercayai kalau dia kategori yang:
1. Muka cantik tp suka jaga tepi kain kita.
2. Macam lalang.
3. Gunting dalam lipatan.
4. Pilih kutu....eh bukan..pilih bulu.
5. Bossy..


Cer korang pikio sket...

No comments:

Post a Comment