Friday, 15 July 2011

Fresh vege...


Sedap tak agak2?
Haku masak express gila sayur ni, sebab konon nak buat macam fast cook yg style cina punyer..
ada beans, freshwood ear mushroom, cabbage, prawn etc..sumpah...mak campak2 jer tapi tak sangka plak bila bawak opis, ada org kata sedap..maybe sebab mak masak dengan naluri yang sangat ikhlas...siap baca Bismillah bagai...kannyer apa..my late mother dulu salu pesan, masak dengan penuh rasa kasih sayang,  hati ikhlas, baca Bismillah dan jaga kebersihan, mesti orang yang melihatnya terliur nak makan...hmm ur rite mom..absolutely rite...haku tak pandai masak pun...tapi dorang kata ok? So..mak kena kesah tu! :-)

No comments:

Post a Comment